steun ons

Eén flard muziek kan een hele wereld oproepen! Muziek verblijdt, verbindt en doet ons hart sneller kloppen. Een onuitputtelijke bron van schoonheid, kracht en ontroering. Dát is de magie van muziek. U vindt het belangrijk om klassieke muziek in uw regio een grote rol te laten spelen. U wilt dat uw kinderen en kleinkinderen een muzikale toekomst tegemoet kunnen zien. Misschien ziet u mogelijkheden voor een betekenisvolle verbinding tussen uw organisatie en het orkest. Of u denkt na over wat er gebeurt met uw vermogen als u er niet meer bent. Er zijn oneindig veel redenen om philharmonie zuidnederland te willen steunen, en die steun is van wezenlijk belang voor het orkest. Daarom leveren we graag maatwerk.

Samen komen we verder, en kunnen we zorgdragen voor de verankering van klassieke muziek in de regio en in de samenleving. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan het orkest. Samen kunnen we zo veel mogelijk mensen, jong én oud, de magie van muziek laten ervaren.relatiemanager philharmonie zuidnederland
Maud Douwes

T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

   
    

relatiemanager philharmonie zuidnederland en stichting Vrienden
Annemarie Borm

T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

   
Lucas Bos

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Lucas Bos

T: 088-1660739
E: lucas.bos@philharmoniezuidnederland.nl 

 

   

junior relatiemanager philharmonie zuidnederland
Stijn Waterval

T: 088-1660740
E: stijn.waterval@philharmoniezuidnederland.nl 

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info