steun ons

In de concertzalen is het stil en we werken thuis. Onverwacht is aan het concertseizoen een einde gekomen en zullen er tot de zomer geen live concerten meer zijn. Dat missen we en raakt ons zeer.

Op afstand proberen we nabij en verbonden met u te blijven. Met de huiskamerpagina waar u de mogelijkheden kunt vinden om thuis te genieten van muziek van ons orkest, de pagina Muziekmaatjes waarbij kinderen zélf muziek maken en leren over het orkest én met de #philgood-momentjes.

De gevolgen van deze crisis zullen lange tijd merkbaar blijven, ook bij het orkest. Op welke termijn we weer mogen spelen is onzeker. In deze onzekere tijd kunnen we uw steun goed gebruiken. Juist nu is uw bijdrage zeer waardevol. Wilt u graag een bijdrage geven, dan kan dat door een éénmalige donatie of door Vriend te worden. Of misschien overweegt u na te laten aan het orkest.

Doneren

Wilt u philharmonie zuidnederland steunen met een éénmalige donatie, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar IBAN: NL 30 ABNA 05 22 27 73 14 BIC: ABNANL2A o.v.v. ‘steun philharmonie zuidnederland’. Hierbij profiteert u van alle (fiscale) voordelen van dien, omdat we een culturele ANBI-stichting zijn.

Of scan (met de camera van uw mobiele telefoon) de QR code om via een Tikkie te doneren. U bepaalt zelf het bedrag: Of klik hier voor een donatie via een Tikkie. 

Het philharmonie zuidnederland Fonds

Steunen kan ook met een gift aan Het philharmonie zuidnederland Fonds. Dat kan hier. 

Word Vriend

Wilt u structureel bijdragen aan philharmonie zuidnederland, dichtbij en betrokken zijn, word dan Vriend. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u hier.

Geven en nalaten

Meer informatie over geven en nalaten aan het orkest kunt u hier lezen.  

Informatie

Wilt u liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden, neem dan contact op met één van onze relatiemanagers:

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Maud Douwes

T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

 
     
    

relatiemanager philharmonie zuidnederland en stichting Vrienden
Annemarie Borm

T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

 
     
Lucas Bos

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Lucas Bos

T: 088-1660739
E: lucas.bos@philharmoniezuidnederland.nl 

 

     
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info