steun ons

Na lange tijd van stilte klinkt er weer live muziek. Op een veilige manier, zowel voor publiek als musici, met mooie concertprogramma’s.

Wij nodigen u graag uit ook nú, júist nu, een verbintenis aan te gaan met het orkest. Zo leert u onze musici, dirigenten en team kennen en zet u samen met ons de klassieke muziektraditie van nu maar ook die van de toekomst voort. Wilt u graag een bijdrage geven, dan kan dat door het doneren van een (éénmalige) bijdrage of door Vriend te worden. Of misschien overweegt u na te laten aan het orkest.

Iedere bijdrage is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Met uw steun geeft u klassieke symfonische muziek toekomst, hiervoor willen we u heel hartelijk bedanken. Wanneer u bij uw gift ook uw email of postadres aan ons doorgeeft, dan bedanken we u ook nog graag persoonlijk. Uiteraard houden we de privacyregels in acht en zullen we uw gegevens nooit zonder uw toestemming publiceren of doorgeven aan derden.

Doneren

Wilt u philharmonie zuidnederland steunen met een éénmalige donatie, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar IBAN: NL 30 ABNA 05 22 27 73 14 BIC: ABNANL2A o.v.v. ‘steun philharmonie zuidnederland’. Hierbij profiteert u van alle (fiscale) voordelen van dien, omdat we een culturele ANBI-stichting zijn.

Of scan (met de camera van uw mobiele telefoon) de QR code om via een Tikkie te doneren. U bepaalt zelf het bedrag: Of klik hier voor een donatie via een Tikkie. 

Het philharmonie zuidnederland Fonds

Steunen kan ook met een gift aan Het philharmonie zuidnederland Fonds. Dat kan hier. 

Word Vriend

Wilt u structureel bijdragen aan philharmonie zuidnederland, dichtbij en betrokken zijn, word dan Vriend. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u hier.

Geven en nalaten

Meer informatie over geven en nalaten aan het orkest kunt u hier lezen.  

Informatie

Wilt u liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden, neem dan contact op met één van onze relatiemanagers:

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Maud Douwes

T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

 
     
    

relatiemanager philharmonie zuidnederland en stichting Vrienden
Annemarie Borm

T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

 
     
Lucas Bos

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Lucas Bos

T: 088-1660739
E: lucas.bos@philharmoniezuidnederland.nl