steun ons

Samen komen we verder, en kunnen we zorgdragen voor de verankering van klassieke muziek in de regio en in de samenleving: het waarborgen van uitvoeringen van de mooiste en beste klassieke muziek in Zuid-Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan het orkest. Samen kunnen we zo veel mogelijk mensen, jong én oud, de magie van muziek laten ervaren. 

U vindt het belangrijk om klassieke muziek in de regio een grote rol te laten spelen. Of u wilt dat uw kinderen en kleinkinderen een muzikale toekomst tegemoet kunnen zien. Misschien ziet u mogelijkheden voor een betekenisvolle verbinding tussen uw organisatie en het orkest. Of u denkt na over wat er gebeurt met uw vermogen als u er niet meer bent. Er zijn oneindig veel redenen om philharmonie zuidnederland te willen steunen, en die steun is van wezenlijk belang voor het orkest. Daarom willen we graag maatwerk leveren.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij een onderscheid tussen de mogelijkheden die ondergebracht zijn bij de Vrienden van philharmonie zuidnederland, onze zakelijke sponsormogelijkheden, Het philharmonie zuidnederland Fonds en ons aanbod aan evenementen en arrangementen. U vindt hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden om het orkest te steunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat klassieke muziek nog lang blijft klinken in Zuid-Nederland. 

Vrienden

Vrienden en Partners betekenen méér voor het orkest. Als Vriend of Partner geniet u samen met de andere Vrienden en Partners van de mooiste momenten van het orkest in de wetenschap dat u het mede mogelijk maakt.

Bekijk de Parnerbrochure

Leading the South

Leading the South is hét innovatieve programma waarin bedrijfsleven, politiek en cultuur met elkaar verbonden worden. In exclusieve settings wordt een prikkelend programma gepresenteerd en worden nieuwe verbindingen gecreëerd.

zakelijk

Als zakelijk partner geniet u van exclusieve voordelen en netwerkevenementen. U wordt onderdeel van het netwerk van Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland en wordt hecht betrokken bij de ontwikkelingen rondom het orkest.

Bekijk hier onze sponsorbrochure.

maatwerk

Het orkest biedt verschillende arrangementen en cursussen aan. We leveren maatwerk: of u nu een compleet verzorgde avond uit mét concert wilt, of liever een klein ensemble bij een eigen gelegenheid. Ook bieden we een workshop leiderschap aan met een professionele dirigent: een unieke manier om te ervaren hoe het is om leiding te geven aan een orkest, voor welk team dan ook.

Bekijk hier onze brochure Maatwerk in samenspel.

Het philharmonie zuidnederland Fonds

Het philharmonie zuidnederland Fonds is er voor de toekomst. Of u nu aan het nadenken bent over wat er gebeurt als u er niet meer bent, of dat u nu een schenking wilt doen om een stabiele toekomst voor het orkest te waarborgen, bij het Fonds is uw schenking in goede handen.

het orkest bedankt

Dankzij vele bijdragen kunnen wij mensen in heel Zuid-Nederland blijven raken met symfonische muziek op het hoogste artistieke niveau en ons sterk blijven maken voor innovatie met prikkelende cross-over programma’s. En kunnen we ons brede educatieaanbod handhaven om leerlingen dichtbij en betrokken klassieke muziek te laten ervaren.

    

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Maud Douwes

T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

   
    

relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
Annemarie Borm

T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info