persoonsgegevens

Wat doen wij met uw gegevens?

gegevens van klanten (betalende bezoekers)
Als u in de afgelopen 3 seizoenen een kaartje heeft gekocht voor een van de concerten van philharmonie zuidnederland, dan ontvangen wij van de zaal waar u het kaartje gekocht heeft, uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Van sommige zalen ontvangen wij ook de geboortedatum, voor welk concert er een kaartje is gekocht, hoeveel kaarten, wanneer het is gekocht en tegen welke prijs. Samen met de zalen zijn wij verantwoordelijk voor de bescherming van uw gegevens.  Wij gebruiken deze gegevens om u per brief en e-mail te informeren over producten of diensten die u eerder heeft afgenomen: 1 keer per jaar sturen wij u een seizoenbrochure toe, incidenteel een postmailing voor aanstaande concerten en voor en na een voorstelling een servicemail waar wij bezoekers wijzen op programma-informatie over het concert en de evaluatie van het concert.
In de koppeling tussen de databases van Muziekgebouw Eindhoven en philharmonie zuidnederland wordt klantherkenning en adresverificatie over en weer mogelijk gemaakt, voor zover het bezoeken aan concerten van philharmonie zuidnederland betreft.
 

gegevens van nieuwsbriefabonnees
Het ontvangen van de nieuwsbrief staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de activiteiten van philharmonie zuidnederland. Voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief, een overzicht van activiteiten voor de daaropvolgende maand, die we versturen de laatste woensdag van de maand, kunnen mensen zich via de website inschrijven. Uitschrijven is mogelijk via de afmeldlink onderaan de e-mail.
 

gegevens relaties
Ook houden we persoonsgegevens van onze relaties bij (zoals sponsoren, subsidiënten, scholen enz.). Relatie ben je ook als je in het verleden ooit bij het Limburgs Symfonie Orkest, dan wel Het Brabants Orkest, dan wel philharmonie zuidnederland hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van het orkest en geen betalend bezoeker bent. Vastgelegd worden naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, het wel/niet ontvangen van een seizoenbrochure, het wel/niet ontvangen van deKlank. Van sommige relaties houden wij tevens bij of men behoort tot een specifieke doelgroep (bijv. pers, kbo, fanfares, muziekscholen) die wij soms op maat gemaakte informatie sturen.
 

gegevens van Vrienden
De gegevens van de stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland worden beheerd door de stichting philharmonie zuidnederland. De philharmonie zuidnederland en de Vrienden van philharmonie zuidnederland wisselen incidenteel elkaars gegevens uit o.a. om te voorkomen dat mensen een dubbele seizoenbrochure ontvangen of om specifiek Vrienden te wijzen op extra voordeel rondom het lidmaatschap als men een voorstelling bezoekt in een bepaalde zaal. Ook sturen wij aan Stichters en Beschermers het tijdschrift deKlank toe.
 

meer informatie
Wanneer u vragen, opmerkingen of klachten heeft over het gebruik van persoonsgegevens, u wilt afmelden voor brochures of mailingen, gegevens wil wijzigen, inzage wenst of anderszins vragen heeft over het privacybeleid van philharmonie zuidnederland, dan kan contact opgenomen worden via marketing@philharmoniezuidnederland.nl of belt u met de afdeling marketing & communicatie van philharmonie zuidnederland (088- 1660 700). Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. 
Klik hier voor meer informatie over ons privacystatement.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info