persoonsgegevens

Wat doen wij met uw gegevens?

gegevens van klanten (betalende bezoekers)
Als u in de afgelopen 4 seizoenen een kaartje heeft gekocht voor een van de concerten van philharmonie zuidnederland, dan ontvangen wij van de zaal waar u het kaartje gekocht heeft, uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens verwerken wij om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. U stemt in met de verwerking van deze gegevens.
Van sommige zalen ontvangen wij ook de geboortedatum, voor welk concert er een kaartje is gekocht, hoeveel kaarten, wanneer het is gekocht en tegen welke prijs. Samen met de zalen zijn wij verantwoordelijk voor de bescherming van uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens vanuit een gerechtvaardigd belang om u per brief en e-mail te informeren over producten of diensten die u eerder heeft afgenomen: 1 keer per jaar sturen wij u een seizoenbrochure toe, incidenteel een postmailing voor aanstaande concerten en voor en na een voorstelling een servicemail waar wij bezoekers wijzen op programma-informatie over het concert en de evaluatie van het concert.
In de koppeling tussen de databases van Muziekgebouw Eindhoven en philharmonie zuidnederland wordt klantherkenning en adresverificatie over en weer mogelijk gemaakt, voor zover het bezoeken aan concerten van philharmonie zuidnederland betreft.

gegevens van nieuwsbriefabonnees
Het ontvangen van de nieuwsbrief staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in de activiteiten van philharmonie zuidnederland. Voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief, een overzicht van activiteiten voor de daaropvolgende maand, die we versturen de laatste woensdag van de maand, kunnen mensen zich via de website inschrijven en stemmen daarmee in om op basis van de verstrekte gegevens de nieuwsbrief te ontvangen en op de hoogte wordt gehouden. Uitschrijven is mogelijk via de afmeldlink onderaan de e-mail.

gegevens relaties
Ook houden we persoonsgegevens van onze relaties bij (zoals sponsoren, subsidiënten, scholen enz.). Relatie ben je ook als je als particulier in het verleden ooit bij het Limburgs Symfonie Orkest, dan wel Het Brabants Orkest, dan wel philharmonie zuidnederland een relatie was of met uw toestemming hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van het orkest en mogelijk geen betalend bezoeker bent. Vastgelegd worden naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, het wel/niet ontvangen van een seizoenbrochure, het wel/niet ontvangen van deKlank. Van sommige relaties houden wij tevens bij of men behoort tot een specifieke doelgroep (bijv. pers, kbo, fanfares, muziekscholen) die wij soms op maat gemaakte informatie sturen.

gegevens van Vrienden
De gegevens van de stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland worden beheerd door de stichting philharmonie zuidnederland. De philharmonie zuidnederland en de Vrienden van philharmonie zuidnederland wisselen incidenteel elkaars gegevens uit  o.b.v. gerechtvaardigd belang om o.a. om te voorkomen dat mensen een dubbele seizoenbrochure ontvangen of om specifiek Vrienden te wijzen op extra voordeel rondom het lidmaatschap als men een voorstelling bezoekt in een bepaalde zaal. Ook sturen wij aan Stichters en Beschermers het tijdschrift deKlank toe.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze privacy verklaring.