Geef om klassiek: word Sponsor

Sponsor worden van philharmonie zuidnederland betekent het aangaan van een co-creatie tussen ons orkest en uw organisatie. Heeft u wel eens overwogen een concertarrangement aan te bieden aan uw relaties? Een klein ensemble uit te nodigen op uw eigen locatie? Of een leiderschapsspecial met een op maat samengestelde workshop te organiseren voor uw medewerkers? Een kijkje achter onze schermen toont hoe ieders individuele kwaliteiten samenkomen tot een optimaal resultaat. Voor sponsors van ons orkest leveren we maatwerk en maken we deze, en vele andere activiteiten, mogelijk. 

Persoonlijk contact

Brochure 3

 

 

Onze sponsoren aan het woord

Ga een sponsoring aan die bij u past

Er zijn vele manieren om te verbinden met philharmonie zuidnederland. Neem vooral een kijkje in onze sponsorbrochure waarin we onze doelen én onze samenwerkingsprojecten in woord en beeld voor het voetlicht brengen. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. 

Partner - € 2.500
Ons Partnerprogramma maakt het mogelijk om met bijzondere solisten en dirigenten samen te werken, speciale concerten samen te stellen en de ontwikkeling van educatieve en innovatieve programma’s te blijven voortzetten. Als Partner van philharmonie zuidnederland verwelkomen wij u bij ons netwerk van Partners en Vrienden. Als bedrijf wordt u Partner voor € 2.500 per jaar. 

Projectsponsor - € 2.500 - € 5.000
Als Projectsponsor ondersteunt u naar eigen keuze een project waaraan ons orkest werkt. Vaak is dit een bijzonder evenement of project waar uw eigen waarden en voorkeuren mee overeenstemmen.

Hoofdsponsor - € 5.000 - € 10.000
Als Hoofdsponsor speelt u een belangrijke rol in het mogelijk maken van unieke, educatieve projecten, concerten in de regio en daarbuiten. Als Hoofdsponsor verbindt u uw bedrijfsnaam aan deze projecten en concerten.

Founder - € 10.000 - € 20.000
Als Founder bent u een structurele partner voor ons orkest. U draagt zorg voor een financiële buffer die noodzakelijk is voor alle activiteiten van philharmonie zuidnederland. De wisselwerking tussen orkest en founder is van alle vormen van sponsoring, het grootst.

Hoofdfounder – vanaf € 20.000
De Hoofdfounder is een belangrijke partner voor het orkest. De Hoofdfounder praat mee over de positionering van het orkest en het orkest ontwikkelt activiteiten op maat voor de Hoofdfounder.

ANBI en Erkend Goed Doel
De philharmonie zuidnederland is een culturele ANBI-instelling, waardoor de Geefwet op uw bijdrage van toepassing is. Dit maakt uw ondersteuning mogelijk fiscaal aantrekkelijk. De stichting Vrienden is een culturele ANBI-instelling en heeft de CBF-Erkenning. Neem contact met ons voor meer informatie.  

Persoonlijk contact en meer informatie
In bovenstaande sponsorbrochure staan alle vormen van sponsoring uitgebreid toegelicht. Wij maken ook graag kennis met u in de vorm van een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

Maud Douwes   

Maud Douwes
Relatiemanager philharmonie zuidnederland
T: 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

 

 Annemarie Borm Annemarie Borm
Relatiemanager philharmonie zuidnederland en Vrienden
T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl