Geef om klassiek: Sponsor worden

Sponsor worden van philharmonie zuidnederland betekent het aangaan van een co-creatie tussen ons orkest en uw organisatie. Heeft u wel eens overwogen een concertarrangement aan te bieden aan uw relaties? Een klein ensemble uit te nodigen op uw eigen locatie? Of een leiderschapscursus aan te bieden met een professionele dirigent als cursusleider? Voor sponsors van ons orkest maken we deze, en vele andere activiteiten mogelijk.

Ga een sponsoring aan die bij u past

Partner
Ons Partnerprogramma maakt het voor ons mogelijk om met bijzondere solisten en dirigenten samen te werken, speciale concerten samen te stellen en de ontwikkeling van educatieve en innovatieve programma’s te blijven voortzetten. Als Partner van philharmonie zuidnederland verwelkomen wij u bij ons netwerk van Partners en Vrienden. Als bedrijf wordt u Partner voor € 2.500 per jaar. Als particulier wordt u Partner voor een bedrag van € 1.500 per jaar.

Projectsponsor
Als Projectsponsor ondersteunt u naar eigen keuze een project waaraan ons orkest werkt. Vaak is dit een bijzonder evenement of project waar uw eigen waarden en voorkeuren mee overeenstemmen.

Hoofdsponsor
Als Hoofdsponsor speelt u een belangrijke rol in het mogelijk maken van unieke, educatieve projecten, concerten in de regio en daarbuiten. Als Hoofdsponsor verbindt u uw bedrijfsnaam aan deze projecten en concerten.

Founder
Als Founder bent u een structurele partner voor ons orkest. U draagt zorg voor een financiële buffer die noodzakelijk is voor alle activiteiten van philharmonie zuidnederland. De wisselwerking tussen orkest en founder is van alle vormen van sponsoring, het grootst.

img 1

Persoonlijk contact en meer informatie
In bovenstaande sponsorbrochure staan alle vormen van sponsoring uitgebreid toegelicht. Wij maken ook graag kennis met u in de vorm van een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

   

Maud Douwes
Relatiemanager
T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl