Geef om klassiek: word Sponsor

Sponsor worden van philharmonie zuidnederland betekent het aangaan van een co-creatie tussen ons orkest en uw organisatie. Heeft u wel eens overwogen een concertarrangement aan te bieden aan uw relaties? Een klein ensemble uit te nodigen op uw eigen locatie? Of een leiderschapscursus aan te bieden met een professionele dirigent als cursusleider? Voor sponsors van ons orkest maken we deze, en vele andere activiteiten mogelijk.

Persoonlijk contact

Onze sponsoren aan het woord

Ga een sponsoring aan die bij u past

Partner - € 2.500
Ons Partnerprogramma maakt het mogelijk om met bijzondere solisten en dirigenten samen te werken, speciale concerten samen te stellen en de ontwikkeling van educatieve en innovatieve programma’s te blijven voortzetten. Als Partner van philharmonie zuidnederland verwelkomen wij u bij ons netwerk van Partners en Vrienden. Als bedrijf wordt u Partner voor € 2.500 per jaar. U kunt zich ook als particulier  aansluiten bij het Partnerprogramma.

Projectsponsor - vanaf € 2.500
Als Projectsponsor ondersteunt u naar eigen keuze een project waaraan ons orkest werkt. Vaak is dit een bijzonder evenement of project waar uw eigen waarden en voorkeuren mee overeenstemmen.

Hoofdsponsor - € 15.000
Als Hoofdsponsor speelt u een belangrijke rol in het mogelijk maken van unieke, educatieve projecten, concerten in de regio en daarbuiten. Als Hoofdsponsor verbindt u uw bedrijfsnaam aan deze projecten en concerten.

Founder - € 25.000
Als Founder bent u een structurele partner voor ons orkest. U draagt zorg voor een financiële buffer die noodzakelijk is voor alle activiteiten van philharmonie zuidnederland. De wisselwerking tussen orkest en founder is van alle vormen van sponsoring, het grootst.

ANBI en Erkend Goed Doel
è De philharmonie zuidnederland is een culturele ANBI-instelling, waardoor de Geefwet op uw bijdrage van toepassing is. Dit maakt uw ondersteuning mogelijk fiscaal aantrekkelijk. De stichting Vrienden is een culturele ANBI-instelling en heeft de CBF-Erkenning. Neem contact met ons voor meer informatie.  

Brochure 2 Brochure 3
Creatief maatwerk Sponsormogelijkheden

Persoonlijk contact en meer informatie
In bovenstaande sponsorbrochure staan alle vormen van sponsoring uitgebreid toegelicht. Wij maken ook graag kennis met u in de vorm van een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

Maud Douwes   

Maud Douwes
Relatiemanager philharmonie zuidnederland
T: 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

 

 Annemarie Borm Annemarie Borm
Relatiemanager philharmonie zuidnederland en Vrienden
T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl