Het philharmonie zuidnederland Fonds

Sinds 2017 heeft philharmonie zuidnederland, met dank aan het Elisabeth Strouven Fonds, een eigen fonds. Dit maakt het mogelijk een onafhankelijke bron van inkomsten te genereren zodat het orkest kan blijven bouwen aan verbinding met de regio, educatie en innovatie. U kunt hieraan meebouwen.

Wij nodigen u graag uit een verbintenis aan te gaan met het orkest. Hiervoor komen wij graag met u in gesprek. Goed luisteren, eerlijke informatie geven en u kennis laten maken met onze organisatie. Dat creëert vertrouwen. En op die manier komt er een prachtige verbinding met ons orkest tot stand.

Oók als u philharmonie zuidnederland wilt opnemen in uw testament, komen wij heel graag ‘bij leven’ al met u in contact. Samen zoeken wij zorgvuldig naar de bestemming waarmee u uw blijk van waardering voor ons orkest en onze musici wilt tonen als getuigenis van wat bij úw leven zo waardevol was.

Wij luisteren het liefst naar úw wensen, maar geven hier al enkele mogelijkheden om aan te schenken of na te laten: een educatieproject, een solist of dirigent, een instrument, een compositieopdracht opgedragen aan uzelf of ter nagedachtenis aan iemand, een speciaal concert of evenement. Samen geven we inhoud aan uw schenking of nalatenschap.

Geven biedt ook zekere fiscale voordelen.

Bekijk de website van Het philharmonie zuidnederland Fonds.