partnerprogramma

Partners zijn het exclusieve netwerk van particuliere en zakelijke begunstigers van de Vrienden van philharmonie zuidnederland. Partners maken het verschil en dragen extra bij aan de ambities en toekomst van het orkest. Door de bijdragen van Partners kan het orkest topdirigenten en topsolisten aantrekken, bijzondere concerten samenstellen en nieuwe educatieve en innovatieve programma’s ontwikkelen.

"Wij hebben geen seconde getwijfeld om Partner te worden. We gaan met veel plezier naar de concerten. Ik heb eens op de bekkens mogen meespelen bij een repetitie. Geweldig! We zeggen weleens tegen elkaar: We krijgen zoveel meer terug dan we bijdragen!"
Gertjan en Mariëtte Dicker-de Bruijn, Partners sinds 2011.

Partners geven een grote impuls aan de kwaliteit van het orkest. Dankzij het Partnerprogramma kan het orkest iets extra's toevoegen aan de symfonische muziek in Zuid-Nederland en daar geven we graag wat voor terug:

privileges Partnerprogramma: vanaf € 1500,-

  • 10 vrijkaarten per seizoen
  • jaarlijks Partnerdiner
  • kleinschalige, regionale partnerconcerten
  • mogelijkheid publicatie naam/logo
  • gratis magazine deKlank
  • digitale nieuwsbrief
  • uitnodiging openbare Vriendenrepetitie(s)

Wilt u het verschil maken en nauw betrokken zijn bij philharmonie zuidnederland, word dan Partner! Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Annemarie Borm. Voor contactgegevens, kijk onderaan deze pagina. Bekijk hier eveneens onze partnerbrochure.

Meer informatie over het partnerprogramma zakelijk vindt u hier.

Een greep uit de concerten mogelijk gemaakt door het Partnerprogramma in concertseizoen 2019-2020

Relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
Annemarie Borm

T 088 - 1660 743
E annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info