word Vriend

Vrienden zijn belangrijk voor philharmonie zuidnederland! Vrienden delen de passie voor symfonische muziek en maken het mogelijk dat het orkest prachtige muziek kan blijven maken. Samen met u beleven we graag de mooiste momenten in het concertseizoen!

Naast veel trouwe concertbezoekers die het orkest steunen met hun bezoek en applaus, heeft philharmonie zuidnederland zo’n 2500 Vrienden, verenigd in de stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland, die het orkest ook financieel ondersteunen. Nu subsidies vanuit de overheid beperkt worden is ook deze financiële steun zeer welkom en hard nodig. Zo kunnen we samen met u zo veel mogelijk mensen, jong én oud, de magie van muziek laten ervaren.

De digitale video-inleidingen, bijzondere concerten en evenementen bij u in de regio, educatie- en familieconcerten zijn enkele voorbeelden waar Vrienden aan bijdragen. Word ook Vriend en raak nog meer betrokken bij philharmonie zuidnederland. En voor uw Vriendschap doen wij graag iets terug.

vriend: vanaf € 25,-

 • gratis magazine deKlank
 • digitale nieuwsbrief
 • gratis cd van ons orkest

gouden Vriend: vanaf € 45,-

 • uitnodiging openbare Vriendenrepetitie(s)
 • plus voordelen als Vriend
 • gratis cd van ons orkest

beschermer: vanaf € 130,-

 • kortingsbon van 30% van uw Vriendenbijdrage (t.b.v. abonnement)
 • plus voordelen als Gouden Vriend
 • gratis cd van ons orkest

stichter: vanaf € 285,-

 • kortingsbon van 50% van uw Vriendenbijdrage (t.b.v. abonnement)
 • plus voordelen als Gouden Vriend
 • gratis cd van ons orkest

Steunt u het orkest liever op een andere manier? Klik hier voor meer informatie over het exclusieve Partnerprogramma van de Vrienden van philharmonie zuidnederland. 

        

De stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland is een onafhankelijke stichting die onder andere de Vrienden en het Partnerprogramma van het orkest beheert. De stichting heeft de culturele ANBI-status en het CBF-keurmerk voor een Erkend Goed Doel van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Door de culturele ANBI-status is de Geefwet op uw gift van kracht en kunt u zelfs 125% van uw gift voor de inkomstenbelasting opgeven. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Belastingdienst

'Als u Vriend van philharmonie zuidnederland wordt, dan kunnen we net dat beetje extra voor u doen.' – Adelina Hasani, concertmeester philharmonie zuidnederland

geef een Vriendschap cadeau!
Wilt u een Vriendschap cadeau doen? Regel uw cadeau direct via het online aanmeldformulier of neem telefonisch contact met ons op via t 088 -1660 745. Nieuwe Vrienden genieten alle privileges en dragen ook nog eens bij aan de toekomst van philharmonie zuidnederland.  

doneren
Wilt u liever gelijk geven? Steun het orkest en maak uw bijdrage aan de Vrienden van philharmonie zuidnederland gelijk over. Kijk op deze pagina voor de bankgegevens van de Stichting Vrienden. 

Als dank voor uw donatie nemen wij u graag een keer mee in de wereld van philharmonie zuidnederland. Stuur een mail naar vrienden@philharmoniezuidnederland.nl zodat wij u een uitnodiging kunnen toesturen. 

    

relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
Annemarie Borm

T   088 - 1660 743
E   annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl

    

vriendenadministratie
Nina Kuijpers

T   088 - 1660 745
E   vrienden@philharmoniezuidnederland.nl

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info