Leading the South

Donderdag 1 oktober 2020
MECC Maastricht

Leading the South
powered by Limburg Leads & philharmonie zuidnederland
where business meets passion

Bekijk hier de brochure van Leading the South 2020

Meer informatie en inschrijven:
leadingthesouth.com

Hoe bijzonder is het wanneer je iemand hoort praten over zijn of haar diepste drijfveer, over de zaak waarin hij of zij heilig gelooft. Er klinkt enthousiasme en bezieling, het is aanstekelijk nietwaar?

Op 1 oktober 2020 organiseren Limburg Leads en philharmonie zuidnederland gezamenlijk de vijfde editie van Leading the South. Een uniek business evenement in Zuid-Nederland waarin de top van het bedrijfsleven, overheid en kennis- en cultuurinstellingen wordt samengebracht. Een belevingsevent met een innovatief concert, indrukwekkende keynote speakers en een gastronomisch diner waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld.

Tijdens de vijfde editie van Leading the South draait het allemaal om passie; de mate van bevlogenheid waarmee we dingen in ons leven doen, de drijfveren van succesvolle ondernemers. In ons privé leven, maar ook op het werk: passie geeft richting, inspireert, geeft energie en bepaalt in grote mate hoe we ons leven inrichten.

De philharmonie zuidnederland is hét symfonieorkest van Zuid-Nederland. De bevlogen musici verzorgen samen met SALLY Dansgezelschap Maastricht een wervelend dansconcert met als titel HeartBeat. Limburg Leads is dé Euregionale hotspot voor business en innovatie met als doel ondernemers te verbinden, actuele kennis te delen en goede zaken te doen.

Leading the South 2020 wordt een avond waar waardevolle ontmoetingen en succesvolle leads ontstaan.

 Comité van Aanbeveling

Wim van der Leegte 

commissaris en voormalig president-directeur VDL Groep

   

Wim Kuypers

gepensioneerd ondernemer Kuijpers Installaties Helmond

       

Imogen Koster

voormalig directeur van
Regina Coeli

   

Paul Voncken

voorzitter van de Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland

       
       
         

relatiemanager philharmonie zuidnederland
Maud Douwes

T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

    relatiemanager Limburg Leads
    Jop Thissen  

    T: 06-20495508
    E: jop.thissen@mecc.nl

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info