Geven en nalaten

Eén flard muziek kan een hele wereld oproepen! Muziek verblijdt, verbindt en doet ons hart sneller kloppen. Een onuitputtelijke bron van schoonheid, kracht en ontroering. Dát is de magie van muziek. 

U vindt het belangrijk om klassieke muziek in uw regio een grote rol te laten spelen. U wilt dat uw kinderen en kleinkinderen een muzikale toekomst tegemoet kunnen zien. Misschien ziet u mogelijkheden voor een betekenisvolle verbinding tussen u en het orkest. Of u denkt na over wat er gebeurt met uw vermogen als u er niet meer bent. Er zijn oneindig veel redenen om philharmonie zuidnederland te willen steunen, en die steun is van wezenlijk belang voor het orkest. Daarom leveren we graag maatwerk.

Mogelijkheden
U kunt bijdragen door een gift aan philharmonie zuidnederland of door het orkest, middels een legaat of erfstelling, op te nemen in uw testament. Een codicil of handgeschreven verklaring is niet voldoende. Met een legaat bepaalt u welk geldbedrag u nalaat aan het orkest. In een erfstelling neemt u philharmonie zuidnederland op in uw testament als (mede)erfgenaam. Het orkest ontvangt dan een door u vastgesteld percentage van uw nalatenschap.

In ons netwerk hebben we een notaris die u hierover kan adviseren en die zonder kosten u de mogelijkheid aanbiedt tot het opmaken van een officieel document.

Nalaten of een gift kan ook aan Het philharmonie zuidnederland Fonds. Meer informatie over het fonds kunt u hier lezen.

Contact
Graag nemen wij de tijd om uw wensen en de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Annemarie Borm, annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl of 088-1660745 / 06-43106 19

Maud Douwes, maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl of 06-12401230

Informatiebijeenkomsten
Wij organiseren bijeenkomsten waarin we u informeren over het orkest en de mogelijkheden het orkest te steunen. Ook is een notaris aanwezig die u alles vertelt over wat er komt kijken bij giften en nalatenschappen en uw vragen beantwoordt. De bijeenkomsten vinden plaats op een locatie bij u in de regio en worden muzikaal omlijst door musici van het orkest.
Wilt u op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen, neem dan contact op met één van onze relatiemanagers.