Geef om klassiek: word Vriend

Met vrienden beleeft u de mooiste momenten! Daarom nodigen we u van harte uit om Vriend te worden van philharmonie zuidnederland. Gaat uw hart, net als het onze, sneller kloppen van klassieke muziek? Wilt u klassieke concerten kunnen blijven bezoeken in uw eigen regio? Kies welke Vriendschap het beste bij u past, word Vriend en steun ons orkest op jaarbasis.

Ja ik word vriend

Onze Vrienden aan het woord

Ga een Vriendschap aan die bij u past

Een goede vriendschap is geven en nemen. Voor uw Vriendschap geven we u daarom graag iets terug. In onderstaand overzicht zetten we de mogelijke Vriendschappen voor u op een rijtje.

Vrienden 8

Vriend - € 25
We ontvangen u graag bij een orkestrepetitie speciaal voor Vrienden en sturen u ons magazine deKlank toe.

Gouden Vriend - € 50
Als Gouden Vriend bent u van harte welkom op een van onze orkestrepetities, speciaal voor Vrienden. En natuurlijk ontvangt u ook ons magazine deKlank.

Beschermer – € 150
Als Beschermer krijgt u voor twee personen korting op een concert van philharmonie zuidnederland, verwelkomen we u graag op de orkestrepetitie voor Vrienden en wordt deKlank naar u toegestuurd.

Zilveren Beschermer - € 300
Naast korting voor twee personen op een concert van philharmonie zuidnederland, ontvangt u ook een uitnodiging voor een Ensembleconcert in de regio voor twee personen, verwelkomen we u graag bij een orkestrepetitie voor Vrienden en ontvangt u het magazine deKlank thuis.

Gouden Beschermer - € 500
Voor uw bijdrage ontvangt u naast de privileges zoals beschreven bij 'Zilveren Beschermer' ook twee vrijkaarten per concertseizoen.

Partner - € 1.500 / € 2.500
Wilt u meer dan alleen een Vriendschap aangaan met ons orkest? Voor zowel particulieren als bedrijven bieden we de mogelijkheid om Partner te worden. Lees hier meer over het Partnerprogramma of in onze sponsorbrochure over zakelijk Partner worden.

ANBI en Erkend Goed Doel
De Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland is een culturele ANBI-instelling, waardoor de Geefwet op uw bijdrage van toepassing is, en heeft de CBF-erkenning. Dit maakt uw Vriendschap of Partnerschap mogelijk fiscaal aantrekkelijk. Neem contact met ons voor meer informatie.  Wilt u uw Vriendenbijdrage direct vastleggen in een periodieke overeenkomst, dan kunt u hier het formulier downloaden.

Geef een Vriendschap cadeau
Wilt u een liefhebber van klassieke muziek verrassen met een passend cadeau? Maak hem of haar Vriend van philharmonie zuidnederland. Gebruik dit formulier om een Vriendschap cadeau te doen.

Lees meer over de Stichting Vrienden door hier te klikken.

Maak onze Vriendschap officieel

Via dit formulier kiest u welke Vriendschap u wilt aangaan met philharmonie zuidnederland. U machtigt ons om jaarlijks, tot wederopzegging, het door u gekozen bedrag automatisch af te schrijven van uw bankrekening. Vriend worden voor een hoger bedrag? Dat mag natuurlijk ook. Geef uw wensen aan ons door via het formulier.

Persoonlijk contact
Wilt u liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

  Annemarie Borm

Annemarie Borm
Relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

  Nina Kuijpers


Nina Kuijpers
Vriendenadministratie
T: 088-1660 745
E: vrienden@philharmoniezuidnederland.nl