vrienden van philharmonie zuidnederland

Word Vriend
Vrienden zijn belangrijk voor philharmonie zuidnederland! Vrienden delen de passie voor symfonische muziek en maken het mogelijk dat het orkest prachtige muziek kan blijven maken. Samen met u beleven we graag de mooiste momenten in het concertseizoen!

Naast veel trouwe concertbezoekers die het orkest steunen met hun bezoek en applaus, heeft philharmonie zuidnederland zo’n 2500 Vrienden, verenigd in de stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland, die het orkest ook financieel ondersteunen. Nu subsidies vanuit de overheid beperkt worden is ook deze financiële steun zeer welkom en hard nodig. Zo kunnen we samen met u zo veel mogelijk mensen, jong én oud, de magie van muziek laten ervaren.

De digitale video-inleidingen, bijzondere concerten en evenementen bij u in de regio, educatie- en familieconcerten zijn enkele voorbeelden waar Vrienden aan bijdragen. Word ook Vriend en raak nog meer betrokken bij philharmonie zuidnederland. En voor uw Vriendschap doen wij graag iets terug. Meer lezen

De Vrienden van philharmonie zuidnederland vindt het belangrijk dat symfonische muziek behouden blijft voor, in het bijzonder, Zuid-Nederland, en dat kinderen en jongeren in aanraking kunnen blijven komen met klassieke (symfonische) muziek en philharmonie zuidnederland. Met de steun van vele Vrienden en Partners zet de stichting zich samen met het orkest in om de artistieke en educatieve ambities van het orkest die hiervoor nodig zijn te kunnen blijven realiseren.

De Vrienden van philharmonie zuidnederland is een onafhankelijke stichting die onder andere de Vrienden en het Partnerprogramma van het orkest beheert. De stichting heeft de ANBI-status en is een Erkend Goed Doel volgens het Centraal Bureau Fondsenwerving. Meer lezen

   

vriendenadministratie
Nina Kuipers

T: 088-1660 745
E: vrienden@philharmoniezuidnederland.nl

    

relatiemanager Vrienden philharmonie zuidnederland
Annemarie Borm

T: 088-1660 743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info