Geef om klassiek: Vriend worden

Met vrienden beleeft u de mooiste momenten! Daarom nodigen we u van harte uit om Vriend te worden van philharmonie zuidnederland. Gaat uw hart, net als het onze, sneller kloppen van klassieke muziek? Wilt u klassieke concerten kunnen blijven bezoeken in uw eigen regio? Kies welke Vriendschap het beste bij u past, word Vriend en steun ons orkest op jaarbasis.

Ga een Vriendschap aan die bij u past

Een goede vriendschap is geven en nemen. Vrienden van philharmonie zuidnederland genieten daarom van extra voordeel. In onderstaand overzicht zetten we de mogelijke Vriendschappen voor u op een rijtje.

Vriend - €25
Als Vriend ligt er een exemplaar van ons magazine deklank voor u klaar bij de Vriendenbalie.

Gouden Vriend - €45
Als Gouden Vriend bent u van harte welkom op een van onze orkestrepetities, speciaal voor Vrienden. Natuurlijk ontvangt u ook ons magazine deklank bij de Vriendenbalie.

Beschermer – €130
Als Beschermer krijgt u korting op uw concertabonnement, verwelkomen wij u graag op de orkestrepetitie voor Vrienden en ontvangt u deklank thuis in de brievenbus.

Stichter - €285
Als Stichter ontvangt u een ruime korting op een concertabonnement naar keuze, bent u van harte welkom op de orkestrepetitie voor Vrienden en ontvangt u deklank thuis.

Partner - €1500 / €2500
Wilt u meer dan alleen een Vriendschap aangaan met ons orkest? Voor zowel particulieren als bedrijven bieden we de mogelijkheid om Partner te worden. Lees meer over particulier Partner worden, of lees in onze brochure over zakelijk Partner worden.

ANBI en Erkend Goed Doel
De Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland is een culturele ANBI-instelling, waardoor de Geeftwet op uw bijdrage van toepassing is, en is een Erkend Goed Doel volgens het Centraal Bureau Fondsenwerving. Dit maakt uw Vriendschap of Partnerschap mogelijk fiscaal aantrekkelijk. Neem contact met ons voor meer informatie.  Wilt u uw Vriendenbijdrage direct vastleggen in een periodieke overeenkomst, dan kunt u hier het formulier downloaden.

Geef een Vriendschap cadeau
Wilt u een liefhebber van klassieke muziek verrassen met een passend cadeau? Maak hem of haar Vriend van philharmonie zuidnederland. Gebruik dit formulier om een Vriendschap cadeau te doen.

Lees meer over de Stichting Vrienden door hier te klikken.

Maak onze Vriendschap officieel

Via dit formulier kiest u welke Vriendschap u wilt aangaan met philharmonie zuidnederland. U machtigt ons om jaarlijks, tot wederopzegging, het door u gekozen bedrag automatisch af te schrijven van uw bankrekening. Vriend worden voor een hoger bedrag? Dat mag natuurlijk ook. Geef uw wensen aan ons door via het formulier.

Persoonlijk contact
Wilt u liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 

Annemarie Borm
Relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl 

 


Nina Kuijpers
Vriendenadministratie
T: 088-1660 745
E: vrienden@philharmoniezuidnederland.nl