Samenwerking met DOOR!

Je bent druk bezig met muziek op je school. Er klinkt steeds meer muziek in het gebouw, je leerlingen hebben plezier in het muziek maken. Je ziet ze opbloeien. Er is contact met de plaatselijke harmonie of fanfare. Een bezoek aan een muzikale voorstelling van philharmonie zuidnederland kan dan een prachtige aanvulling zijn.

De afgelopen jaren hebben jullie je ervoor ingezet om muziek een vaste plaats in je school te geven. Muziekdocenten, coaching, contacten met je muziekverenging, een bezoek aan een educatieproject van philharmonie zuidnederland: allemaal activiteiten die hieraan bijgedragen hebben. De uitdaging voor de komende jaren is, om het muziekonderwijs blijvend te verankeren. Want wie wil nu niet omgeven worden door zingende, spelende en vrolijke kinderen? 

Stel je het eens voor, je zit bij een concert en je ziet dat je leerlingen zich helemaal laten meevoeren door de live muziek van een echt orkest in de zaal of van een ensemble op school. Bij de extra workshops voel je een vibe door de klas gaan, of je leerlingen gaan helemaal op in het bespelen van instrumenten. Misschien rijdt zelfs de bus voor om je met je klas naar de concertzaal te brengen. Dat kan allemaal bij philharmonie zuidnederland. We denken graag met je mee! Neem contact op met Adeline via adeline.vancampen@philharmoniezuidnederland.nl

muziek voor jonge gasten


We helpen je graag!
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact met ons op: 

Adeline van Campen
adeline.vancampen@philharmoniezuidnederland.nl
088 16 60 726