arrangementen

U kunt uw betrokkenheid bij ons orkest op vele manieren tonen. Naast giften en sponsoring behoren ook ons hospitalitypakket en een workshop leiderschap tot de mogelijkheden

Hospitalitypakket

Een concert als een geheel verzorgde avond uit, compleet met een speciale ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes en zelfs na afloop een persoonlijke meet & greet met dirigent, solisten en orkestleden. Het is mogelijk. Want philharmonie zuidnederland is niet alleen een orkest dat klassieke muziek vertolkt, het is ook een bedrijf dat voor u een bijzondere avond uit kan organiseren. En natuurlijk bieden wij daarvoor ook op uw maat gesneden mogelijkheden. Hebt u iets te vieren met uw bedrijf, familie of vrienden en wilt u eens een andere avond dan anders? Neem contact met ons op en we leggen uw wensen en onze mogelijkheden graag naast elkaar om samen tot een onvergetelijke concertavond te komen.

Workshop leiderschap

Het orkest is in staat diverse workshops te verzorgen die zich richten op belangwekkende menselijke vaardigheden zoals creativiteit (workshop componeren), samenwerking (musiceren tussen de orkestleden) en leiderschap. Zo is het mogelijk om mensen de kans te geven zelf te dirigeren. Zij maken mee hoe het is om voor een orkest te staan en ervaren zo een andere vorm van leiderschap. Samen met een professionele en gerenommeerde dirigent repeteren de gasten op ontspannen en soms ook humorvolle wijze de speciaal voor hen uitgezochte muziekstukken.

contact

Voor nadere informatie kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Maud Douwes - relatiemanager philharmonie zuidnederland:
(088 - 1660 723 / mobiel 06 -12 40 12 30 of maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl)