geef een concert cadeau

Geeft u graag een mooie concertbeleving cadeau? Of weet u niet welk concert te kiezen? Dan biedt onze eigen editie van de zeer geliefde Podium Cadeaukaart uitkomst. Perfect om uw familieleden of zakenrelaties te trakteren op een fantastisch concertbezoek aan ons orkest.

De philharmonie zuidnederland Podium Cadeaukaart
We zijn verheugd dat we ‘hoogstpersoonlijk’ onze eigen stijlvolle philharmonie zuidnederland Podium Cadeaukaart kunnen presenteren. Met deze Cadeaukaart zit u altijd goed als u niet kunt kiezen uit de vele concerten van ons orkest. Gelegenheden zijn er volop; een mooi geschenk voor de feestdagen, maar natuurlijk ook geschikt als cadeau voor een huwelijk, jubileum, verjaardag of andere feestelijke happening.

De philharmonie zuidnederland Podium Cadeaukaart is vanaf 10 december hier online te bestellen.

U kunt de philharmonie zuidnederland Cadeaukaart ook aanschaffen bij de bespreekbureaus van Muziekgebouw Eindhoven, Theater aan het Vrijthof, Theater aan de Parade, Theater Heerlen en De Maaspoort Theater & Events. 

Met een philharmonie zuidnederland Podium Cadeaukaart geeft u een wel heel bijzondere concertbeleving cadeau.

Kijk voor alle details van onze concerten zoals speelsteden en complete programma informatie in onze concertagenda.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info