workshops

Maatwerk in samenspel
‘De philharmonie zuidnederland heeft zo’n rijkdom aan klankkleuren en een fantastische waaier aan mogelijkheden. Honderd musici op een podium, met elk hun eigen mening en idee, dat is een complex geheel. Maar als je dan hoort hoe de muziek uit één brein, uit één hart lijkt te komen. Dat raakt mij!’ aldus Stefan Rosu, intendant en bestuurder van philharmonie zuidnederland.

Met onze Muziek op Maat activiteiten bieden wij u de mogelijkheid om te ontdekken wat het orkest voor uw organisatie kan betekenen. Van een exclusief avondje uit tot een workshop teambuilding. De philharmonie zuidnederland gaat graag een inspirerende en betekenisvolle relatie aan met u en uw bedrijf.

Wij geven u een aantal mogelijkheden voor deze Muziek op Maat. De lijst is niet volledig: we staan open voor uw eigen idee!


Kijkje achter de schermen
Bij een orkest zie je goed hoe ieders individuele kwaliteiten uiteindelijk samenkomen tot een optimaal resultaat. Hiervoor is zowel een goede samenwerking als leiderschap nodig. U woont een deel van de repetitie van het orkest bij en gaat in gesprek met musici, directie en/of stafleden. U ontdekt wellicht onverwachte parallellen met uw eigen organisatie.


Leiderschapspecial
Een speciaal voor u op maat samengestelde workshop met als thema leiderschap. Sprekers zijn Stefan Rosu over zijn managementstijl en ondernemerschap en Rianne Jansen, HR Manager, over teambuilding en vitaliteit. Om het gepresenteerde te verlevendigen, vindt er ook een muzikale workshop leiderschap/teambuilding plaats, uitgewerkt door Han Vogel, slagwerker. Tijdens de special is er volop ruimte voor de deelnemers om hun vragen en opmerkingen in te brengen.


Quotes
(voor de redactie: misschien leuk om met de quotes te strooien door de pagina)
‘Echt heel leuk, lekker hands on en SAMEN!’
‘Echt superleuk en knap om zo’n groep in die hele korte tijd daadwerkelijk een stuk te laten spelen.’
‘Fantastisch wat teamwork met goede leiding kan bereiken.’
‘Geweldige workshop, met heel veel geduld en inzet gegeven.’


Speelt u mee?
De philharmonie zuidnederland is een orkest dat mensen in onze regio via muziek verbindt. Door voor philharmonie zuidnederland te kiezen, steunt u Het philharmonie zuidnederland Fonds.

Voor meer informatie neem persoonlijk contact op met relatiemanager Sendy Farag, sendy.farag@philharmoniezuidnederland.nl, 088-1660769.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info