maatwerk

Hospitalitypakket
Een concert als een geheel verzorgde avond uit, compleet met een speciale ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes en zelfs na afloop een persoonlijke meet & greet met dirigent, solisten en orkestleden. Het is mogelijk. Want philharmonie zuidnederland is niet alleen een orkest dat klassieke muziek vertolkt, het is ook een bedrijf dat voor u een bijzondere avond uit kan organiseren. En natuurlijk bieden wij daarvoor ook op uw maat gesneden mogelijkheden. Hebt u iets te vieren met uw bedrijf, familie of vrienden en wilt u eens een andere avond dan anders? Neem contact met ons op en we leggen uw wensen en onze mogelijkheden graag naast elkaar om samen tot een onvergetelijke concertavond te komen.

Workshop leiderschap
Het orkest is in staat diverse workshops te verzorgen die zich richten op belangwekkende menselijke vaardigheden zoals creativiteit (workshop componeren), samenwerking (musiceren tussen de orkestleden) en leiderschap. Zo is het mogelijk om mensen de kans te geven zelf te dirigeren. Zij maken mee hoe het is om voor een orkest te staan en ervaren zo een andere vorm van leiderschap. Samen met een professionele en gerenommeerde dirigent repeteren de gasten op ontspannen en soms ook humorvolle wijze de speciaal voor hen uitgezochte muziekstukken.

Sponsorpakketten Opera 3-daagse 
De traditie van de Opera 3-daagse is inmiddels alom bekend en bemind: duizenden mensen trekken jaarlijks naar 's-Hertogenbosch om deze gratis openluchtvoorstellingen bij te wonen. Voor deze producties is de steun van vele sponsoren en partners onmisbaar. Wilt u ook een bijdrage leveren aan het mooiste culturele evenement in Den Bosch? Lees in de brochure hieronder meer over de mogelijkheden en wat wij vervolgens voor u en uw bedrijf kunnen betekenen, of neem gelijk contact op met de relatiemanager van het orkest, Maud Douwes

De Opera 3-daagse is een co-productie van philharmonie zuidnederland, Gemeente s'Hertogenbosch en Theater aan de Parade. 

Bekijk hier de sponsorbrochure.

    relatiemanager philharmonie zuidnederland
    Maud Douwes

    T: 088-166 07 23 / 06-12 40 12 30
    E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info