feelgood? nee: philgood!

Muziek verbindt, muziek is feelgood of: #philgood! De philharmonie zuidnederland is er altijd voor jou, ongeacht de omstandigheden. Offline én online, met muzikale geluksmomenten. Geniet van alle #philgood-momentjes. En blijf deze pagina in de gaten houden, want: we are here to make you  #philgood!


#philgood: Music is our magic

Eindelijk maakten we weer samen muziek! Een magisch moment met een betoverende climax…

#philgood: Dubbelportret leerling & meester

Wist je dat onze musici, naast hun baan bij philharmonie zuidnederland, vaak ook nog lesgeven en actief betrokken zijn bij HaFa-verenigingen? Bekijk onze dubbelportretten!

    

#philgood: Muziek Lokaal

Met Muziek Lokaal spelen we in het klein en persoonlijk, concertjes om mensen exclusief te trakteren op een bijzonder muziekmoment. Zo speelde onze violist Manfred een privé-concert als geschenk van én vóór één van onze Vrienden. Een persoonlijke, muzikale boodschap in eigen tuin. Klik hier om de video te bekijken!

#philgood challenge 

 Make music, share music, make me #philgood! We dagen jou uit om net als onze musici én stafleden, ook een #philgood-video te maken. Plaats deze met de #philgood op social media!

   

   

   

#philgood postkaartje

We missen jullie! Ons publiek, onze vrienden, onze sponsoren, onze stakeholders. En: we missen elkaar. Het samen muziek maken, of samenwerken achter de schermen. Onze violiste Elisabeth maakte daarom tekeningen. Klik op de afbeelding! #philgood voor kinderen: Muziekmaatjes

We zijn er voor iedereen, dus ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Hoe tof is het, als kinderen zelf muziek kunnen maken, of met interactieve opdrachten kunnen leren over het symfonieorkest? Ervaar de magie van muziek met Muziekmaatjes!