feelgood? nee: philgood!

Muziek verbindt, muziek is feelgood of: #philgood! We willen je in deze bizarre tijden een muzikaal hart onder de riem steken. Want ook al spelen we geen live concerten in de theaterzalen, tijdens grote evenementen of op school, we zijn er toch voor jou de komende maanden. Offline én online. De komende maanden presenteren we daarom #philgood-momentjes. Houd deze pagina in de gaten, want: we are here to make you  #philgood!

#philgood challenge 

 Make music, share music, make me #philgood! We dagen jou uit om net als onze musici én stafleden, ook een #philgood-video te maken. Plaats deze met de #philgood op social media!

   

   

   

#philgood postkaartje

We missen jullie! Ons publiek, onze vrienden, onze sponsoren, onze stakeholders. En: we missen elkaar. Het samen muziek maken, of samenwerken achter de schermen. Onze violiste Elisabeth maakte daarom tekeningen. Klik op de afbeelding! #philgood voor kinderen: Muziekmaatjes

We zijn er voor iedereen, dus ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Hoe tof is het, als kinderen zelf muziek kunnen maken, of met interactieve opdrachten kunnen leren over het symfonieorkest? Ervaar de magie van muziek met Muziekmaatjes! 


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info