feelgood? nee: philgood!

Muziek verbindt, muziek is feelgood of: #philgood! De philharmonie zuidnederland is er altijd voor jou, ongeacht de omstandigheden. Offline én online, met muzikale geluksmomenten. Geniet van alle #philgood-momentjes. En blijf deze pagina in de gaten houden, want: we are here to make you  #philgood!


#philgood: Music is our magic

Eindelijk maakten we weer samen muziek! Een magisch moment met een betoverende climax…

#philgood: Dubbelportret leerling & meester

Wist je dat onze musici, naast hun baan bij philharmonie zuidnederland, vaak ook nog lesgeven en actief betrokken zijn bij HaFa-verenigingen? Bekijk onze dubbelportretten!

    

#philgood: Muziek Lokaal

Met Muziek Lokaal spelen we in het klein en persoonlijk, concertjes om mensen exclusief te trakteren op een bijzonder muziekmoment. Zo speelde onze violist Manfred een privé-concert als geschenk van én vóór één van onze Vrienden. Een persoonlijke, muzikale boodschap in eigen tuin. Klik hier om de video te bekijken!

#philgood challenge 

 Make music, share music, make me #philgood! We dagen jou uit om net als onze musici én stafleden, ook een #philgood-video te maken. Plaats deze met de #philgood op social media!

   

   

   

#philgood postkaartje

We missen jullie! Ons publiek, onze vrienden, onze sponsoren, onze stakeholders. En: we missen elkaar. Het samen muziek maken, of samenwerken achter de schermen. Onze violiste Elisabeth maakte daarom tekeningen. Klik op de afbeelding! #philgood voor kinderen: Muziekmaatjes

We zijn er voor iedereen, dus ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Hoe tof is het, als kinderen zelf muziek kunnen maken, of met interactieve opdrachten kunnen leren over het symfonieorkest? Ervaar de magie van muziek met Muziekmaatjes! 


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info