Music is our magic

De philharmonie zuidnederland is er altijd voor jou! Ook in tijden dat live spelen niet mogelijk was. In juni 2020 speelden we voor het eerst sinds lange tijd weer samen en dat was een magisch moment!

"Met deze clip willen we laten zien dat de ongelofelijke kracht van symfonische muziek ook via een digitaal kanaal naar voren kan komen. En wij hopen hiermee een breed publiek aan te spreken dat meer klassiek wil horen.
Stefan Rosu, intendant philharmonie zuidnederland.

Videoclip Music is our magic

In de twee minuten en veertig seconden durende videoclip is de overbekende muziek Hall of the Mountain King uit de Peer Gynt Suite van Edvard Grieg te horen. Uitermate passende muziek voor een clip die in attractiepark Toverland werd gemaakt. Het mysterieuze begin van de muziek, de opbouw van de spanning en het versnellen van het tempo, dat zijn natuurlijk bij uitstek ook de elementen die kenmerkend zijn voor een attractiepark. Beeld en geluid passen uitstekend bij elkaar, of eigenlijk versterken ze elkaar.

“Voor zowel philharmonie zuidnederland als Toverland staat het creëren van belevingen centraal. Muziek is hierin onze verbindende factor. Door de samenwerking met philharmonie zuidnederland hopen wij voor een breed publiek een geluksmoment te verzorgen.”
Tessa Maessen, Communicatie Manager Attractiepark Toverland  

#philgood

Speciaal voor jou maken we #philgood-momenten: een muzikaal hart onder de riem, een positieve muzikale boodschap, een geluksmomentje met onze musici. Laat je inspireren! 

Credits
orkest: philharmonie zuidnederland
locatie: Attractiepark Toverland
producent: Stefan Rosu, intendant philharmonie zuidnederland
content: Jos Roeden, Agnes Martens, Roxanne Doyen, Hélène Maurits philharmonie zuidnederland
concept en art direction: Luidspreker - Creatieve Studio 
opname: Beeldwerk TV 

De clip is gelanceerd via de websites en social media kanalen van philharmonie zuidnederland en Toverland. Uiteraard zijn bij het opnemen van de clip alle veiligheidsmaatregelen getroffen en zijn alle voorschriften van het RIVM in acht genomen.

philgood logo

Do you have what it takes to make people #philgood?
We horen graag je ideeën, vragen of tips!  

Agnes Martens en Roxanne Doyen.