bestelinformatie

Maastricht Theater aan het Vrijthof

Series
1. Series
• Standaard series
We hebben weer prachtige series voor je samengesteld, die ook nog eens nieuwe namen hebben gekregen! Je kunt in seizoen 2023-2024 kiezen uit verschillende series die - afhankelijk van het aantal concerten - 10% tot 30% korting opleveren.

• Passe-partout
Kun je moeilijk een keuze maken, neem dan een passe-partout. Je bezoekt dan alle 12 serieconcerten van philharmonie zuidnederland in Theater aan het Vrijthof met 35% korting over alle concerten.

De serieverkoop start op zaterdag 6 mei om 12 uur. Op 13 mei om 10.00 uur start de reguliere verkoop. Het is tussen dinsdag 9 mei en vrijdag 12 mei niet mogelijk om losse concerten te bestellen, of series van minder dan 4 concerten.

2. Extra keuzemogelijkheden
• Series uitbreiden
Heb je een serie (of meerdere) gevonden, dan kun je deze met losse concerten uitbreiden. De uitbreidingskorting is gelijk aan de korting die bij de omvang van een serie hoort.

• Keuzeserie
Je kunt ook een eigen serie samenstellen. Hierbij gelden dezelfde kortingspercentages: 3 concerten of meer = 10%, 5 concerten of meer = 20% en 7 concerten of meer = 30% korting. 
Let op, wanneer je online bestelt, dien je eerst te kiezen voor ‘Keuzeserie’ op de seriepagina, en vanuit daar kun je de concerten naar keuze selecteren. Alleen op die manier wordt de korting correct verrekend.

Bestellen
Bestellen series
De serie-kaartverkoop start op zaterdag 6 mei om 12.00 uur. Je kunt voor seizoen 2023-2024 op twee manieren je abonnementen bestellen.

A. Online bestellen
Je kunt via deze link je abonnementen voor philharmonie zuidnederland online bestellen. Dit geldt voor alle series, keuze-series, uitbreidingen op series en voor de passe-partout.

B. Bestellen via het papieren bestelformulier
Je kunt natuurlijk ook met het vertrouwde papieren bestelformulier bestellen. Dit vind je achterin de brochure. Je bestelformulier wordt op volgorde van binnenkomst zo spoedig mogelijk verwerkt. Er wordt rekening gehouden met je voorrangsrecht (zie onder voorrangsbehandeling).

Je betaalt dezelfde prijzen en ontvangt dezelfde kortingen zowel online als met een papieren bestelformulier. Online heb je het voordeel dat je je eigen stoelen kunt uitkiezen en direct over je kaarten beschikt.

Betaling
A. Bij bestelling online
Een online bestelling betaal je direct via iDEAL of creditcard. Je kunt kiezen voor papieren tickets die worden thuisgestuurd tegen € 3,00 meerkosten per transactie (ongeacht het aantal bestelde kaarten) of e-tickets zonder meerkosten. Deze e-tickets dien je thuis zelf te printen en mee te nemen naar het concert. Of je kunt ze tonen op je smartphone.

B. Bij bestelling via bestelformulier
Wil je liever met een formulier bestellen? Gebruik dan het bestelformulier en geef daarop aan of je een iDEAL link per e-mail wilt ontvangen of dat je de reservering aan de balie komt afrekenen. Je krijgt van ons een bevestiging van je bestelling. Direct na je online betaling ontvang je de e-tickets per e-mail. 

Voorrangsbehandeling
Abonnementhouders en Vrienden van het orkest krijgen voorrang bij het bestellen (voorinschrijving).

Hetzelfde concert in twee series
Sommige concerten zijn opgenomen in meerdere series. Als je een abonnement neemt op meer dan één concertserie en er komt een concert dubbel in voor, dan boeken wij dat uiteraard eenmaal. Je betaalt altijd de (voordeligste) abonnementsprijs.

Totaalprijs
Alle tickets zijn inclusief theatertoeslag en een pauzedrankje. De concerten in de Opus 9 (Theresiakerk) zijn exclusief pauzedrankje. 

Plaatsvoorkeur
Je kunt op het formulier je plaatsvoorkeur aangeven. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Je kunt geen recht ontlenen aan eerder verkregen plaatsen. In Opus 9 (Theresiakerk) geldt een vrije plaatskeuze. 

Ruilservice
Ga voor het actuele ruil- en retourbeleid naar www.theateraanhetvrijthof.nl

Adresgegevens
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
www.theateraanhetvrijthof.nl
uitbalie@theateraanhetvrijthof.nl

Telefonische hulp 
043 350 55 55 (ma t/m za 12.00–18.00 uur)

Parkstad Limburg Theaters Heerlen en Kerkrade

Series
We hebben weer prachtige series voor je samengesteld. Je kunt in seizoen 2023–2024 kiezen uit maar liefst 4 verschillende series met 10% of 20% korting.
Kun je moeilijk een keuze maken, neem dan een passe-partout. Je bezoekt dan alle 8 serieconcerten van philharmonie zuidnederland in Parkstad Limburg Theaters met 30% korting over alle concerten.

Extra keuzemogelijkheden
Heb je u een serie (of meerdere) naar je smaak gevonden, dan kun je deze met losse concerten uitbreiden. Je ontvangt over deze concerten dan eveneens dezelfde korting als op de serie.

Keuze-abonnement
Je kunt ook zelf een serie samenstellen. Vanaf 3 concerten krijg je 10% korting en vanaf 5 concerten krijg je 20% korting over elk van de concerten. Bij 5 concerten is dat gelijk aan ‘vier concerten betalen, vijfde gratis’.

Bestellen
Je serie(s) bestellen kan via het bestelformulier in de brochure. Uw bestelformulier wordt op volgorde van binnenkomst zo spoedig mogelijk verwerkt, en er wordt rekening gehouden met uw voorrangsrecht (zie onder voorrangsbehandeling). Serie(s) bestellen kan tot en met 1 juli.

Voorrangsbehandeling
Abonnementhouders van het seizoen 2022–2023 en Vrienden van het orkest krijgen voorrang bij het bestellen (voorinschrijving).

Toeslag servicekosten 
Alle in de brochure opgenomen prijzen zijn inclusief servicekosten per kaart.

Plaatsvoorkeur
Heb je een plaatsvoorkeur? Geef deze op het bestelformulier aan. Wij doen onze uiterste best om je wensen daarin te vervullen. Je kunt geen rechten ontlenen aan eerder verkregen plaatsen.

Openingstijden
ma t/m vr 11.00–17.00 uur
za 11.00–14.00 uur

Adresgegevens
Theater Heerlen
Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen | 045 571 66 07
www.plt.nl
balie@plt.nl

Bestelinformatie Theater aan de Parade Den Bosch

Serie-abonnementen
Het bestellen van abonnementen kan uitsluitend met het bestelformulier.

Voorrangsbehandeling
Oud-abonnementhouders en Vrienden van philharmonie zuidnederland krijgen voorrang bij verwerken van bestelformulieren (voorinschrijving). Dit geldt alleen als je het bestelformulier voor 22 mei 2023 opstuurt naar de afdeling Tickets & Service van Theater aan de Parade.

Verwerking bestelformulieren
Eerst worden de ontvangen bestellingen van de Vrienden van het orkest en oud-abonnementhouders verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarna worden de overige bestellingen verwerkt.

Ruilen of retourneren
Ruilen en teruggave van toegangsbewijzen is mogelijk tot uiterlijk 3 dagen vóór de voorstelling. Je kunt je kaarten ruilen voor een andere voorstelling uit het seizoensaanbod of je ontvangt een cadeaubon, die twee jaar geldig is. Per bestelling wordt er € 2,85 administratiekosten ingehouden.

Rolstoelplaatsen 
Dankzij speciale voorzieningen kan een beperkt aantal rolstoelgebruikers voorstellingen bijwonen. Het is belangrijk dat je bij je bestelling aangeeft of je hiervan gebruik wilt maken. Op last van de brandweer dienen rolstoelgebruikers gedurende de voorstelling in hun rolstoel te blijven zitten. Wil je een rolstoelplaats reserveren? Neem dan contact telefonisch contact op met Theater aan de Parade via 073-6809809.

Theatertoeslag
De prijzen in de brochure zijn inclusief theatertoeslag. Bij het per post toezenden van de kaarten wordt een toeslag van €2,50 per bestelling berekend. Per bestelling wordt €2,85 transactiekosten in rekening gebracht. 

Betaling
Je kunt op de volgende manieren betalen:
·        Wanneer je kaarten bestelt voor concerten in ’s-Hertogenbosch machtig je Theater aan de Parade tot een eenmalige automatische incasso voor het verschuldigde bedrag. De incasso wordt direct verwerkt bij verwerking van het bestelformulier. Vergeet niet je IBAN te vermelden en een handtekening te plaatsen.
·        Tegoedbonnen van Theater aan de Parade kunnen als betaalmiddel worden gebruikt. Deze kun je aan het bestelformulier hechten. De Podium Cadeaukaart kan niet ingeleverd worden bij het bestelformulier. Je kunt de Podium Cadeaukaart wel verzilveren bij online bestellingen.

Losse kaarten
Vanaf mandag 15 mei kunnen Vrienden van Theater aan de Parade hun kaarten bestellen.
Vanaf maandag 22 mei kun je ook losse kaarten bestellen tegen de normale prijs. Je kunt dit het beste doen via de website van Theater aan de Parade of van het orkest.

Maar je kunt eventueel ook gebruik maken van het bestelformulier. Je bestelling wordt na die van de abonnementhouders van philharmonie zuidnederland en Vrienden van Theater aan de Parade verwerkt.

Parkeren
Indien je met de auto naar Theater aan de Parade komt, adviseren wij je te parkeren in parkeergarage Sint Jan aan de Hekellaan.

Adresgegevens
Theater aan de Parade
Bezoekadres (op afspraak)
Sint Jorisstraat 131
5211 HA ’s-Hertogenbosch
073-6809809

kaartverkoop@theateraandeparade.nl
www.theateraandeparade.nl

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Abonnementen
We hebben weer drie prachtige series en een passe-partout voor je samengesteld. Bij de series met 3 concerten profiteer je van 10% korting, bij de serie met 5 concerten of het passe-partout profiteer je van 20% korting.

Bestellen
Je kunt met het bestelformulier in de brochure van philharmonie zuidnederland direct je serie-abonnement bestellen. Bestellingen worden door Schouwburg Concertzaal Tilburg in volgorde van binnenkomst verwerkt. Vanaf zaterdag 27 mei kun je ook via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg een serie-abonnement bestellen.

Voorrangsbehandeling
Abonnementhouders van het seizoen 2022–2023 en Vrienden van philharmonie zuidnederland krijgen voorrang bij de verwerking van bestelformulieren (voorinschrijving). Voorrang kan alleen gegarandeerd worden als je het bestelformulier voor maandag 22 mei 2023 instuurt. Bestel je na 22 mei telefonisch of aan de balie van Schouwburg Concertzaal Tilburg een serie dan ontvang je eveneens de korting.

Ruilservice
Reeds gekochte tickets kunnen tot drie dagen voor de eerste voorstellingsdatum worden omgeruild tegen een digitaal tegoed. Op het aankoopbedrag wordt per voorstelling € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Wil je annuleren binnen 3 dagen voor het concert? Dat kan tot 2 uur voor aanvang. Op het aankoopbedrag wordt per concert € 7,50 annuleringskosten in mindering gebracht.

Servicetoeslag Schouwburg
Per ticket betaalt u € 4,00 servicetoeslag voor een pauzedrankje, bewaakte garderobe en administratiekosten. Alle prijzen in deze seizoensbrochure zijn al inclusief deze € 4,00 servicetoeslag. Voor het toesturen van papieren tickets betaalt u een bijdrage van € 5,00 verzendkosten per bestelling. E-tickets worden kosteloos beschikbaar gesteld.

Betaling
U ontvangt een factuur van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Na betaling worden uw tickets verstrekt. Ook Theater & Concertbonnen en waardepapieren van Schouwburg Concertzaal Tilburg kunnen als betaalmiddel worden gebruikt. U kunt deze aan het bestelformulier hechten. Uiteraard zijn ook uw digitale tegoeden te gebruiken als betaalmiddel. Gelieve dit op het bestelformulier te vermelden als u deze nog open heeft staan.

Losse kaarten
Vanaf zaterdag 27 mei 12.00 uur kun je ook losse kaarten bestellen tegen de normale prijs. Dit kan het beste via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg of philharmonie zuidnederland. Bestellingen worden na die van de abonnementhouders verwerkt.

Openingstijden Ticketservice vind je op www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl

Adresgegevens
Schouwburg Concertzaal Tilburg
t.a.v. Ticketservice
Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Balie: entree Hoofdhal Schouwburgring

013 543 22 20

ticketservice@schouwburgconcertzaaltilburg.nl

www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl

Bestelinformatie Chassé Theater Breda

Abonnementen
1.    Abonnementen
We hebben weer drie prachtige series voor je samengesteld waar je uit kunt kiezen in seizoen 2023–2024 waarbij je profiteert van van 10% of 20% korting.
Als je moeilijk kunt kiezen, is het passe-partout een prima keuze. Je bezoekt dan alle 7 serieconcerten van philharmonie zuidnederland in Chassé Theater met 30% korting over alle concerten.

2. Extra keuzemogelijkheden
• Series uitbreiden
Heb je een serie (of meerdere) naar je smaak gevonden, dan kun je deze met losse concerten uitbreiden. Op deze concerten ontvang je dezelfde korting als op de serie.

• Keuze-abonnement
Je kunt ook zelf een serie samenstellen. Vanaf 3 concerten krijg je 10% korting en vanaf 5 concerten 20% korting. Bij 5 concerten is dat gelijk aan ‘vier concerten betalen, vijfde gratis’.

Bestellen abonnementen
Je kunt met het bestelformulier je abonnement bestellen. Je bestelling wordt door het bespreekbureau van Chassé Theater op volgorde van binnenkomst vanaf maandag 22 mei verwerkt.

Ook bestellen via de website Chassé Theater
Je kunt vanaf maandag 22 mei via www.chasse.nl/philharmoniezuidnederland je abonnement online bestellen. Je betaalt dan niet de toeslag van € 0,50 per kaart (die je bij een bestelling via het bestelformulier wel betaalt).

Annuleren
Je mag tot 24 uur voor aanvang van een voorstelling je tickets omzetten in een tegoed. Dit tegoed kan later gebruikt worden om opnieuw tickets te kopen. Per ticket wordt €3,00 administratiekosten in mindering gebracht op het tegoed.

Betaling
A. Bij bestelling via bestelformulier 
Je kunt een machtiging tot een eenmalige automatische incasso voor het verschuldigde bedrag afgeven. Vergeet niet je IBAN te vermelden en je handtekening te plaatsen. Je ontvangt de toegangskaarten automatisch thuis per post of per e-mail.

B. Bij bestelling via internet
Door middel van iDeal, PODIUM cadeaukaart, Chassé Cadeaukaarten of met creditcard.

Bereikbaarheid bespreekbureau
Het bespreekbureau is alleen te bereiken per mail (contact@chasse.nl), via de chat op onze website en per telefoon. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 20.00 uur via 076 530 31 32.

Afwijkende openingstijden
Houd de website in de gaten voor afwijkende openingstijden. Kaarten reserveren kan 24 uur per dag op www.chasse.nl

Adresgegevens
Chassé Theater
Postbus 1135, 4801 BC Breda
Claudius Prinsenlaan 8, 076 530 31 32
contact@chasse.nl
www.chasse.nl