word Vriend of Partner

Samen genieten van de mooiste muziek. Met Vrienden en Partners beleef je de mooiste momenten!

 

   

   

word Vriend van philharmonie zuidnederland

Vrienden zijn belangrijk voor philharmonie zuidnederland! Vrienden delen de passie voor symfonische muziek en maken het mogelijk dat het orkest prachtige muziek kan blijven maken. Samen met u beleven we graag de mooiste momenten in het concertseizoen!

 

'Als u Vriend van philharmonie zuidnederland wordt, dan kunnen we net dat beetje extra voor u doen.' – Adelina Hasani, concertmeester philharmonie zuidnederland
 

Naast veel trouwe concertbezoekers die het orkest steunen met hun bezoek en applaus, heeft philharmonie zuidnederland zo’n 2500 Vrienden die het orkest ook financieel ondersteunen. Nu subsidies vanuit de overheid beperkt worden is ook deze financiële steun zeer welkom en hard nodig. Als Vriend maakt u het mogelijk dat het orkest zich kan blijven ontwikkelen en uit kan groeien tot één van de toporkesten van Nederland. De digitale video-inleidingen, bijzondere concerten en evenementen bij u in de regio, educatie- en familieconcerten zijn enkele voorbeelden waar Vrienden aan bijdragen.
 
 

Vriend: vanaf € 25,-

  • gratis magazine deKlank
  • digitale nieuwsbrief

 

gouden Vriend: vanaf € 45,-

  • uitnodiging openbare Vriendenrepetitie(s)
  • plus voordelen als Vriend

 

Beschermer: vanaf € 130,-

  • kortingsbon van 30% van uw Vriendenbijdrage (t.b.v. abonnement)
  • plus voordelen als Gouden Vriend

 

Stichter: vanaf € 285,-

  • kortingsbon van 50% van uw Vriendenbijdrage (t.b.v. abonnement)
  • plus voordelen als Gouden Vriend

 

 

 

 

geef een Vriendschap cadeau!
Wilt u een Vriendschap cadeau doen? Regel uw cadeau direct via het online aanmeldformulier of neem telefonisch contact met ons op via t 088 -1660 745. Nieuwe Vrienden genieten alle privileges en dragen ook nog eens bij aan de toekomst van philharmonie zuidnederland. 
 


 

 

word Partner van philharmonie zuidnederland

Partners zijn het exclusieve netwerk van particuliere en zakelijke begunstigers van de Vrienden van philharmonie zuidnederland. Partners maken het verschil en dragen extra bij aan de ambities en toekomst van het orkest. Door de bijdragen van partners kan het orkest topdirigenten en topsolisten aantrekken, bijzondere concerten samenstellen en nieuwe educatieve en innovatieve programma’s ontwikkelen.

 

 Een greep uit de concerten mogelijk gemaakt met Partnerbijdragen in concertseizoen 2018-2019

- Het optreden van pianist Jean-Efflam Bazouzet in het i-Classics concert met Skrjabins Prometheus en het Pianoconcert voor de linkerhand van Maurice Ravel
- het optreden van violist Stephen Waarts in het Vioolconcert nr. 4 van Mozart
- het concert Mahlers Lied von der Erde onder leiding van dirigent Hans Graf
- het concert Bruckners Romantische onder leiding van ere-dirigent Marc Soustrot
- het concert en optreden van klarinettist Martin Fröst in Duivelskunstenaar Martin Fröst

 

 

Partners geven een grote impuls aan de kwaliteit van het orkest. Dankzij het Partnerprogramma kan het orkest iets extra’s toevoegen aan de symfonische muziek in Zuid-Nederland en daar geven we graag wat voor terug:

 

privileges Partnerprogramma: vanaf € 1500,-

- gratis magazine deKlank
- digitale nieuwsbrief
- uitnodiging openbare Vriendenrepetitie(s)
- 10 vrijkaarten per seizoen
- jaarlijks Partnerdiner
- kleinschalige, regionale partnerconcerten
- mogelijkheid publiciatie naam/logo

 

 

 

Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland

De stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland vindt het belangrijk dat symfonische muziek behouden blijft voor, in het bijzonder, Zuid-Nederland, en dat kinderen en jongeren in aanraking kunnen blijven komen met klassieke (symfonische) muziek en philharmonie zuidnederland. Met de steun van vele Vrienden en Partners zet de stichting zich samen met het orkestin om de artistieke en educatieve ambities van het orkest die hiervoor nodig zijn te kunnen blijven realiseren.

 

geven aan het orkest nog aantrekkelijker - fiscaal voordeel 


De stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland heeft de culturele ANBI-status en het CBF-keurmerk voor een Erkend Goed Doel. Door de culturele ANBI-status is de GeefWet van kracht en kunt u zelfs 125% van uw gift opgeven voor de inkomstenbelasting.

Giften aan culturele instellingen zijn altijd aftrekbaar. Indien u uw gift voor minimaal 5 jaar vastlegt in een periodieke overeenkomst geldt er geen drempelvoorwaarde. Zonder periodieke overeenkomst geldt een drempelvoorwaarde van 1% van uw drempelinkomen (met een minimumbedrag van € 60) tot een maximumbedrag van 10% van uw drempelinkomen.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw eigen belastingadviseur of accountant, op de site van de Belastingdienst, of neem contact op met onze relatiemanager voor een advies op maat.  

 

 

Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland

De Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland is een onafhankelijke stichting die onder andere het Vrienden en Partnerprogramma van het orkest beheert. De stichting heeft een ANBI-status en is een Erkend Goed Doel door het Centraal Bureau Fondsenwerving. Voor de wettelijk verplichte ANBI-informatie en jaarverslagen, zie de contactpagina van het orkest.

 

bestuur stichting Vrienden
Het bestuur van de stichting Vrienden bestaat uit zes bevlogen leden. Zij worden bijgestaan door vele, actieve vrijwilligers die het hart vormen van de stichting. De acht bestuursleden voeren hun taken op vrijwillige basis uit.


Paul Voncken | voorzitter
Henk Dekkers | secretaris
Marcel van Schadewijk | penningmeester
Henk Hagenberg | bestuurslid
John Hawinkels | bestuurslid
William Smit | bestuurslid 

 

Contact

    

Relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
Annemarie Borm
 

T   088 - 1660 743

E   annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl

 

    

Vriendenadministratie
Nina Kuijpers

 

T   088 - 1660 745

E   nina.kuijpers@philharmoniezuidnederland.nl