word Vriend of Partner

Samen genieten van de mooiste muziek. Als particulier kunt u op twee manieren een bijdrage leveren aan het orkest: als Vriend en als Partner. 

 

   

   

   

   

word Vriend van philharmonie zuidnederland

Vrienden zijn belangrijk voor philharmonie zuidnederland! Vrienden delen de passie voor symfonische muziek en maken het mogelijk dat het orkest prachtige muziek kan blijven maken. Samen met u beleven we graag de mooiste momenten in het concertseizoen!

 

 

 

'Met onze Vrienden beleven we graag mooie momenten in het concertseizoen. Daarom is persoonlijk contact met u, als trouwe bezoeker, voor ons erg belangrijk.' – Lei Wang, concertmeester philharmonie zuidnederland
 

 

Naast veel trouwe concertbezoekers die het orkest steunen met hun bezoek en applaus, heeft philharmonie zuidnederland zo’n 2500 Vrienden die het orkest ook financieel ondersteunen. Nu subsidies vanuit de overheid beperkt worden is ook deze financiële steun zeer welkom en hard nodig. Als Vriend maakt u het mogelijk dat het orkest zich kan blijven ontwikkelen en uit kan groeien tot één van de toporkesten van Nederland. De digitale video-inleidingen, bijzondere concerten en evenementen bij u in de regio, educatie- en familieconcerten zijn enkele voorbeelden waar Vrienden aan bijdragen.
 
 

Vriend: vanaf € 25,-

  • gratis magazine deKlank
  • digitale nieuwsbrief

 

gouden Vriend: vanaf € 45,-

  • uitnodiging openbare Vriendenrepetitie(s)
  • plus voordelen als Vriend

 

beschermer: vanaf € 130,-

  • kortingsbon van 30% van uw Vriendenbijdrage (t.b.v. abonnement)
  • plus voordelen als Gouden Vriend

 

stichter: vanaf € 285,-

  • kortingsbon van 50% van uw Vriendenbijdrage (t.b.v. abonnement)
  • plus voordelen als Gouden Vriend

 

 

 

 

geef een Vriendschap cadeau!
Wilt u een Vriendschap cadeau doen? Neem dan telefonisch contact met ons op (088 -1660 745) of regel uw cadeau via het online aanmeldformulier. Nieuwe Vrienden genieten alle privileges en dragen ook nog eens bij aan de toekomst van philharmonie zuidnederland. 
 


 

 

 

 

word Partner van philharmonie zuidnederland

Partners zijn het exclusieve netwerk van particuliere en zakelijke begunstigers van de Vrienden van philharmonie zuidnederland. Partners maken het verschil en dragen extra bij aan de ambities en toekomst van het orkest. Door de bijdragen van partners kan het orkest topdirigenten en topsolisten aantrekken, bijzondere concerten samenstellen en nieuwe educatieve en innovatieve programma’s ontwikkelen.

 

 

 

 mogelijk gemaakt met partnerbijdragen in concertseizoen 2017 / 2018

 

 

- het optreden van violiste Baiba Skride in het Vioolconcert van Nielsen
- het optreden van Arthur en Lucas Jussen tijdens het Kerstconcert
- het concert onder leiding van Philippe Herreweghe
- het Familie-en educatieconcert De Liefhebber
- het optreden van pianist Boris Berezovsky in Rachmaninovs Derde Pianoconcert
- het nieuwe educatieprogramma Orpheus!

 

Voor partners organiseren wij regelmatig kleinschalige muzikale bijeenkomsten in de regio en het jaarlijkse Partnerdiner op een bijzondere locatie. Ook zorgen wij ervoor dat partners in alle concertzalen op een goede plaats naar philharmonie zuidnederland kunnen luisteren.

 

privileges partnerprogramma: vanaf € 1500,-

- gratis magazine deKlank
- digitale nieuwsbrief
- uitnodiging openbare Vriendenrepetitie(s)
- 10 vrijkaarten per seizoen
- jaarlijks Partnerdiner
- kleinschalige, regionale partnerconcerten
- mogelijkheid publiciatie naam/logo

 

 

geven aan het orkest nog aantrekkelijker - fiscaal voordeel 


Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland heeft de Culturele ANBI-status en het CBF-keurmerk. Met uw schenking geniet u fiscaal voordeel. Giften aan culturele instellingen zijn altijd aftrekbaar. Indien u uw gift voor minimaal 5 jaar vastlegt in een periodieke overeenkomst is deze volledig aftrekbaar. In 2018 is de Geef Wet nog van kracht waardoor u zelfs 125% van uw gift mag opgeven voor de inkomstenbelasting.

 

Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland

De Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland is een onafhankelijke stichting die onder andere het Vrienden en Partnerprogramma van het orkest beheert. De stichting heeft een ANBI-status en is een Erkend Goed Doel door het Centraal Bureau Fondsenwerving. Voor de wettelijk verplichte ANBI-informatie en jaarverslagen, zie de contactpagina van het orkest.

 

bestuur stichting Vrienden
Het bestuur van de stichting Vrienden bestaat uit acht bevlogen leden. Zij worden bijgestaan door vele, actieve vrijwilligers die het hart vormen van de stichting. De acht bestuursleden voeren hun taken op vrijwillige basis uit en ontvangen alleen een vergoeding voor gemaakte onkosten.


Paul Voncken | voorzitter
Henk Dekkers | secretaris
Marcel van Schadewijk | penningmeester
Henk Hagenberg | bestuurslid
John Hawinkels | bestuurslid
Jan de Jong | bestuurslid
William Smit | bestuurslid
John Verjans | bestuurslid

 

 

Contact

    

Relatiemanager Vrienden van philharmonie zuidnederland
Annemarie Borm
 

T   088 - 1660 743

E   annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl

 

    

Vriendenadministratie
Nina Kuijpers

 

T   088 - 1660 745

E   nina.kuijpers@philharmoniezuidnederland.nl