steun ons

Samen komen we verder, en kunnen we zorgdragen voor de verankering van klassieke muziek in de regio en in de samenleving: het waarborgen van uitvoeringen van de mooiste en beste klassieke muziek in Zuid-Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan het orkest. Samen kunnen we zo veel mogelijk mensen, jong én oud, de magie van muziek laten ervaren. 

U vindt het belangrijk om klassieke muziek in de regio een grote rol te laten spelen. Of u wilt dat uw kinderen en kleinkinderen een muzikale toekomst tegemoet kunnen zien. Misschien ziet u mogelijkheden voor een betekenisvolle verbinding tussen uw organisatie en het orkest. Of u denkt na over wat er gebeurt met uw vermogen als u er niet meer bent. Er zijn oneindig veel redenen om philharmonie zuidnederland te willen steunen, en die steun is van wezenlijk belang voor het orkest. Daarom willen we graag maatwerk leveren.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij een onderscheid tussen de mogelijkheden die ondergebracht zijn bij de Vrienden van philharmonie zuidnederland, onze zakelijke sponsormogelijkheden, Het philharmonie zuidnederland Fonds en ons aanbod aan evenmenten en arrangementen. U vindt hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden om het orkest te steunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat klassieke muziek nog lang blijft klinken in Zuid-Nederland. 

 

vrienden

Vrienden betekenen méér voor het orkest. Als Vriend geniet u samen met de andere Vrienden van de mooiste momenten van het orkest in de wetenschap dat u het mede mogelijk maakt.
Het Partnerprogramma is er voor de mensen die verbinding zoeken met het orkest. Dit exclusieve netwerk van zakelijke en particuliere begunstigers is onderdeel van Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland.
Het philharmonie zuidnederland Fonds is er voor de toekomst. Of u nu aan het nadenken bent over wat er gebeurt als u er niet meer bent, of dat u nu een schenking wilt doen om een stabiele toekomst voor het orkest te waarborgen, bij het Fonds is uw schenking in goede handen.

sponsoring

Als sponsor verbindt u uw organisatie aan het orkest. We zetten in op een duurzame relatie die voor zowel het orkest als uw bedrijf vruchtbaar zal blijken, en bieden maatwerk waar dat kan.
Als zakelijk partner geniet u van exclusieve voordelen en netwerkevenementen. U wordt onderdeel van het netwerk van Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland en wordt hecht betrokken bij de ontwikkelingen rondom het orkest.
Het philharmonie zuidnederland Fonds kan ook voor uw organisatie een betekenisvolle rol spelen.

events & arrangementen

Leading the South is hét innovatieve programma waarin bedrijfsleven, politiek en cultuur met elkaar verbonden worden. In exclusieve settings wordt een prikkelend programma gepresenteerd en worden nieuwe verbindingen gecreëerd.
Het orkest biedt verschillende arrangementen en cursussen aan. We leveren maatwerk: of u nu een compleet verzorgde avond uit mét concert wilt, of liever een klein ensemble bij een eigen gelegenheid. Ook bieden we een workshop leiderschap aan met een professionele dirigent: een unieke manier om te ervaren hoe het is om leiding te geven aan een orkest, voor welk team dan ook.
    

 

Contact

Maud Douwes - Relatiemanager philharmonie zuidnederland

 

T: 088-1660723 / 06-12401230
M: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

 

    

 

Contact

Annemarie Borm - Relatiemanager Vrienden philharmonie zuidnederland

 

T: 088-1660743
M: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl