steun ons

Met uw steun komen we verder. Samen dragen we zorg voor de verankering van klassieke muziek in de regio en in de samenleving: het waarborgen van uitvoeringen van de mooiste en beste klassieke muziek in Zuid-Nederland. Samen kunnen we zo veel mogelijk mensen, jong én oud, de magie van muziek laten ervaren. 

 Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij een onderscheid tussen particulier en zakelijk steunen. Wij kunnen u dan de mogelijkheden laten zien die het beste aansluiten op uw situatie. 

 

   

 

particulier

Vrienden betekenen méér voor het orkest. Als Vriend geniet u samen met de andere Vrienden van de mooiste momenten van het orkest in de wetenschap dat u het mede mogelijk maakt.
Het Partnerprogramma is er voor de mensen die verbinding zoeken met het orkest. Dit exclusieve netwerk van zakelijke en particuliere begunstigers is onderdeel van Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland.
Het philharmonie zuidnederland Fonds is er voor de toekomst. Of u nu aan het nadenken bent over wat er gebeurt als u er niet meer bent, of dat u nu een schenking wilt doen om een stabiele toekomst voor het orkest te waarborgen, bij het Fonds is uw schenking in goede handen.

zakelijk

Als zakelijk partner geniet u van exclusieve voordelen en netwerkevenementen. U wordt onderdeel van het netwerk van Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland en wordt hecht betrokken bij de ontwikkelingen rondom het orkest.
Als sponsor verbindt u uw organisatie aan het orkest. We zetten in op een duurzame relatie die voor zowel het orkest als uw bedrijf vruchtbaar zal blijken, en bieden maatwerk waar dat kan.
Ook als zakelijke gever kunt u bij Het philharmonie zuidnederland Fonds terecht. Met dit endowmentfonds kunt u zowel lange als korte-termijn verbindingen aangaan, waarbij u bijdraagt aan het veiligstellen van de toekomst van klassieke muziek in Zuid-Nederland.

events & arrangementen

Leading the South is hét innovatieve programma waarin bedrijfsleven, politiek en cultuur met elkaar verbonden worden. In exclusieve settings wordt een prikkelend programma gepresenteerd en worden nieuwe verbindingen gecreëerd.
In samenwerking met festival Cultura Nova en Parkstad Limburg Theaters presenteren we dit jaar de Carmina Burana in een unieke uitvoering. Het wereldberoemde spektakelgezelschap La Fura dels Baus voert dit meesterwerk op in een Heerlense zandgroeve. Dit unieke evenement biedt unieke kansen voor uw eigen relatiemanagement. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.
Het orkest biedt verschillende arrangementen en cursussen aan. We leveren maatwerk: of u nu een compleet verzorgde avond uit mét concert wilt, of liever een klein ensemble bij een eigen gelegenheid. Ook bieden we een workshop leiderschap aan met een professionele dirigent: een unieke manier om te ervaren hoe het is om leiding te geven aan een orkest, voor welk team dan ook.
    

 

Contact

Maud Douwes - Relatiemanager philharmonie zuidnederland

 

T: 088-1660723 / 06-12401230
M: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl