Brahms | Tsjaikovski

Romantische Kerst

Dirigent Dmitri Liss | Viool Adelina Hasani
14 dec
-
16 dec
 • vr 14 dec
  20:15
  Muziekgebouw , Eindhoven
  Grote Zaal
  Geweest
 • za 15 dec
  20:30
  Concertzaal , Tilburg
  Geweest
 • zo 16 dec
  14:15
  Theater aan de Parade, Den Bosch
  Geweest
 • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Een op en top romantisch kerstconcert met Brahms' Vioolconcert en Tjaikovski's meeslepende Vijfde Symfonie.

Dirigent Dmitri Liss
Viool Adelina Hasani

Brahms Vioolconcert
Tsjaikovski Symfonie nr 5
 

Adelina Hasani is niet alleen een uitstekende concertmeester, maar ook een fenomenale soliste. Samen met Dmitri Liss is zij de aangewezen persoon om te laten horen dat de warme gedachten achter Brahms' Vioolconcert naadloos passen bij de kerstsfeer. Hierna neemt de chef-dirigent het orkest mee door de ‘heerlijke wanhoop’ van Tsjaikovski’s meeslepende Vijfde Symfonie. Misschien wel de meest mooie muzikale omlijsting van de decembermaand ooit: de tijd van warmte, reflectie en samenzijn.

Tijdens deze concerten kun je bij Tsjaikovski’s Vijfde Symfonie gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de uitgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info