Ontdek het verhaal. Beleef de muziek.

Meesterwerk Centraal

THE HAYDN EXPERIENCE
26 jan
20:15
  • za 26 jan
    20:15
    De Maaspoort Theater & Events, Venlo
    Geweest
  • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Tijdens Meesterwerk Centraal ontrafelen we een meesterwerk. Compleet met beeld en muziekfragmenten. Deze keer ontdek je de ins & outs van de muziek van Vadertje Haydn: de basis van alle andere klassieke muziek.

Dirigent Mario Brunello
Piano Valentina Toth
Presentatie Han Vogel, Tijmen Wehlburg en József Auer
Regie Sybrand van de Werf

Haydn Symfonie nr 100 ‘Militaire’

Ontdek het verhaal. Beleef de muziek.
Nieuw in het repertoire bij philharmonie zuidnederland: Meesterwerk Centraal, waarbij we één muziekstuk compleet ontrafelen. Hoe zit het in elkaar, wat hoor ik en wat is het verhaal er achter? Laat je meeslepen in de geheimen van de meesterwerken. Voor de pauze een presentatie – met beeld en muziekfragmenten. Na de pauze hoor je het volledige werk. Deze keer staat de 100e ‘Militaire’ Symfonie van Haydn centraal. Vadertje Haydn stond aan de wieg van de Weense klassieke muziekstijl van onder andere Mozart en Beethoven. En dat was weer dé bakermat van alle andere klassieke muziek.

Bas Quadvlieg
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info