wo 10 apr - vr 12 apr

La grande bouffe

In co-productie met Toneelgroep Maastricht
10 apr
-
12 apr

Een theatraal, mateloos en gulzig concert dat je zinnen prikkelt!

In co-productie met: Toneelgroep Maastricht 
Regisseur: Servé Hermans
Dirigent: Dirk Brossé
Spel: Robert Bouten, Caro Derkx, Hans van Leipsig, Hans Trentelman, Michel Sluysmans en Stijn Vervoort
Gerechten: Arend van der Heijden – WOWfood
In samenwerking met: De Blauwe Kei, CHV Noordkade Veghel, MCICIM University Maastricht

De philharmonie zuidnederland & Toneelgroep Maastricht presenteren La grande bouffe, een muzikale theatervoorstelling over gulzigheid, overvloed en mateloosheid. Regisseur Servé Hermans inspireert zich losjes op de legendarische Franse fim La grande bouffe. In een decor van een rijk gedekte tafel maakt Toneelgroep Maastricht het publiek deelgenoot van het verhaal waarin de hoofdfiguur zich besluit dood te eten. De acteurs laven zich aan de teksten en de heerlijke gerechten bereid door kok Arend van der Heijden. De philharmonie zuidnederland speelt muziek van o.a. Rossini, Satie, Tsjaikovski en speelt de wereldpremière van een nieuwe compositie van Jean Lambrechts.

Kortom: een verleiding vol geur, kleur, smaak en klank.

Bijzondere speellocatie in Veghel 
La grande bouffe is op woensdag 10 april te zien in Complex Maastricht. Op vrijdag 12 april is de muzikale theatervoorstelling te zien op een unieke locatie in het hart van de Nederlandse voedselindustrie: CHV Noordkade in Veghel. Ooit was het de locatie van Europa’s grootste mengvoederfabriek, vandaag de dag is het een plek waar kunst, food en cultuur samenkomen. In samenwerking met Theater De Blauwe Kei, ook gevestigd op CHV Noordkade, wordt de voorstelling gepresenteerd in de 100 jaar oude Koekbouw, een ruimte met een lengte van 67 meter waar in het verleden pakken met veekoeken werden opslagen.


      

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info