vr 10 mei - zo 19 mei
Adams Chairman Dances | Bernstein Serenade voor viool en orkest | Dvorák Symfonie nr 7

Liza Ferschtman schittert in Bernstein

Dirigent Jamie Phillips | Viool Liza Ferschtman
10 mei
-
19 mei

Topvioliste Liza Ferschtman heeft geen introductie meer nodig. Tijdens dit concert schittert ze in Bernsteins meeslepende Serenade.

Dirigent Jamie Phillips
Viool Liza Ferschtman

Adams Chairman Dances
Bernstein Serenade voor viool en orkest
Dvorák Symfonie nr 7

Liza Ferschtman heeft zonder enige sterallures een internationale reputatie opgebouwd door haar ‘opperste overtuiging, spontane benadering en wonderschone rauwheid’ aldus The Amati Magazine. Ditmaal schittert ze in Bernsteins meeslepende Serenade. Muziek die zonder de invloed van Dvorák op de Amerikaanse cultuur waarschijnlijk niet bestaan had. Al laat dirigent Jamie Phillips in Dvoráks Zevende Symfonie vooral het Boheemse woud glanzen.

Tijdens deze concerten (uitgezonderd Göppingen) kun je bij Dvoráks Zevende Symfonie gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de uitgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info