wo 1 apr 14:15
Een hartverwarmend familieconcert

Lejo ontdekt het orkest 5+

1 apr
14:15
  • 1 apr
    14:15
    Muziekgebouw , Eindhoven
    Kleine Zaal
    geannuleerd
  • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Een hand, een paar grote ogen… Wie kent ’m niet? Lejo, het beroemde figuurtje uit Sesamstaat, komt op bezoek bij het orkest. Kom jij ook?

philharmonie zuidnederland
dirigent Sander Teepen
spel Leo Petersen
regie Lise-Lott Kok
muziek Toek Numan (bewerking)
met dank aan Stichting Henri Hermans

Lejo moet opeens het orkest dirigeren, Lejo de Maestro! Maar hoe hij ook zijn best doet, het lukt niet. Logisch, als je niets weet van een orkest. Samen met jou verwondert Lejo zich over de instrumenten. Hij onderzoekt de klanken in het orkest en geniet van bekende muziek van onder andere Mozart, Dvorák en Rossini en van de variaties op Lejo’s eigen tune gecomponeerd door Mike Boddé. Poppenspeler Leo Petersen speelt Lejo live vanuit een kleine filmset op het podium en je kijkt door Lejo’s ogen mee, soms zelfs ín de instrumenten! Een heerlijke manier om het orkest te ontdekken.

Lejo ontdekt het orkest vindt plaats tijdens de Landelijke Kindermuziekweek.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info