vr 22 mei - zo 24 mei
Beethoven

Noa Wildschut speelt Beethoven

Dirigent Risto Joost | Viool Noa Wildschut | Mezzosopraan en verteller Cora Burggraaf | Regie Michel Sluysmans | In coproductie met Toneelgroep Maastricht
22 mei
-
24 mei

Dirigent Risto Joost
Viool Noa Wildschut
Mezzosopraan en verteller Cora Burggraaf
Regie Michel Sluysmans
In coproductie met Toneelgroep Maastricht

Beethoven
Vioolconcert
Beethoven Toneelmuziek bij Goethes Egmont
 

Spectaculair muzikaal theater

‘Bij elk muziekstuk maak ik een ontdekkingsreis’, zei de Estse gastdirigent Risto Joost. Hij ontdekt samen met philharmonie zuidnederland, én met u, Beethovens spectaculaire toneelmuziek voor Egmont. Oorlog, onderdrukking, moed en bevrijding; dit beroemde verhaal van Goethe is van alle tijden. De expressieve muziek van Beethoven brengt het tot leven en dompelt je erin onder. Cora Burggraaf maakt als mezzosopraan en verteller deze integrale uitvoering tot een unieke belevenis. Voor de pauze Beethovens geliefde Vioolconcert: de ‘koningin van de vioolconcerten’, gespeeld door de ‘kroonprinses van de viool’, ons piepjonge, grote viooltalent Noa Wildschut. ‘Een wonder van muzikaliteit’ (Süddeutsche Zeitung).

Een wonder van muzikaliteit, origineel, spontaan, altijd vrij

Süddeutsche Zeitung over Noa Wildschut
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info