Limburgse Kerst: Ze hadden hun schaapjes geteld 6+

Dirigent Sander Teepen | Componist Mark Putz | Tekst en verteller Benny Lindelauf | Koor Limburgse Koorschool Cantarella | Regie Inez Derksen | In samenwerking met Het Laagland
21 dec
-
22 dec
 • za 21 dec
  19:00
  Schouwburg De Domijnen, Sittard
 • zo 22 dec
  14:30
  Theater aan het Vrijthof, Maastricht
 • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Dirigent Sander Teepen
Componist Mark Putz
Tekst en verteller Benny Lindelauf
Koor Limburgse Koorschool Cantarella
Regie Inez Derksen
In samenwerking met Het Laagland
 

M. Putz Ze hadden hun schaapjes geteld (wereldpremière) 

Meezingconcert na de pauze, arrangementen Roger Niese / Kerstliederen:
- De herdertjes lagen bij nachte
- Kling Klokje Klingelingeling
- Oh Denneboom
- Stille Nacht
- Jingle Bells

Een hartverwarmende kerst voor het hele gezin

Maar weinig mensen kennen het verhaal achter het lied De herdertjes lagen bij nachten. Het verhaal van Gili die, net als haar grote broers, herder wil zijn. Per ongeluk ontsnapt haar lievelingsschaap uit de kudde. Krijgen haar broers dan toch gelijk dat meisjes te zwak zijn om schapen te leiden? In het pikkedonker gaat Gili op zoek. Zonder te verdwalen…toch? Nou is het punt met verdwalen dat je het pas doorhebt als het al is gebeurd. En dat een wolf in schaapskleren sneller zijn weg naar jou vindt dan je denkt. Beleef dit door kinderboekenschrijver Benny Lindelauf geschreven én vertelde familieverhaal, met gloednieuwe muziek van Mark Pütz, gespeeld door een groot orkest. Inclusief sing-a-long met bekende kerstliedjes (Jingle Bells, Oh Denneboom e.a.) na de pauze. Voor iedereen van 6 tot 106 jaar!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info