vr 27 mrt - za 28 mrt
Van welke muziek gaat jouw hart sneller kloppen?

Familieconcert HeartBeat 9+

27 mrt
-
28 mrt

Ken jij dat? Je hoort muziek en plots ben je vrolijk, je voelt weer wat je diep vanbinnen wil. Stilzitten lukt niet meer, je danst!

philharmonie zuidnederland
dirigent Sander Teepen
dans SALLY Dansgezelschap Maastricht
choreografie Stefan Ernst
met medewerking van Dichter
met dank aan Vrienden van philharmonie zuidnederland, Fonds21, VSB Fonds, Elisabeth Strouven Fonds, Stichting Henri Hermans, Stichting Kanunnik Salden

HeartBeat gaat over een jongen die door dans en muziek zijn hartslag terugvindt. Hoe? Dat ga je tijdens het dansconcert van philharmonie zuidnederland met vijf dansers van SALLY Dansgezelschap Maastricht én een spoken word artist beleven. 

Waar gaat jouw hart nu sneller van kloppen? Waar word jij blij van? Van dansen, samen muziek maken, van kijken of van luisteren? Ontdek dat tijdens het mini-dans- en muziekfestival dat philharmonie zuidnederland als onderdeel van het concert voor je organiseert. En wat nu zo leuk is: de musici en dansers die je tijdens dit mini-festival ontmoet, zie je later op het podium weer terug. Net zoals de muziek en dans die je hier hebt gehoord en gezien. 

Al nieuwsgierig naar HeartBeat? Klik hier voor filmpjes, luister muziek, dans zelf en leer alvast de body percussie die je later in de voorstelling terug ziet! 

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met SALLY Dansgezelschap Maastricht en Kunstloc Brabant. HeartBeat vindt plaats tijdens de Landelijke Kindermuziekweek.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info