vr 27 mrt - za 28 mrt
Van welke muziek gaat jouw hart sneller kloppen?

Familieconcert HeartBeat 9+

27 mrt
-
28 mrt
 • vr 27 mrt
  19:00
  Theater aan het Vrijthof, Maastricht
 • za 28 mrt
  19:00 - 20:30
  Theater Kerkrade, Kerkrade
 • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Ken jij dat? Je hoort muziek en plots ben je vrolijk, je voelt weer wat je diep vanbinnen wil. Stilzitten lukt niet meer, je danst!

philharmonie zuidnederland
dirigent Sander Teepen
dans SALLY Dansgezelschap Maastricht
choreografie Stefan Ernst
met medewerking van Dichter
met dank aan Vrienden van philharmonie zuidnederland, Fonds21, VSB Fonds, Elisabeth Strouven Fonds, Stichting Henri Hermans, Stichting Kanunnik Salden

HeartBeat is een wervelend dansconcert met vijf dansers van SALLY Dansgezelschap Maastricht, een spoken word artist en een live orkest met de mooiste muziek: van beroemde klassieke componisten als Bach en Beethoven tot eigentijdse muziekmakers.

Een jongen vindt zijn hartslag terug door dans en muziek. Deze zoektocht resulteert in een hartstochtelijk concert met muziek en dans waarin het gaat om het samenspel van dansers en musici, ieder met hun eigen instrument. Van welke muziek gaat jouw hart sneller kloppen? Of heeft de dans juist je voorkeur?

Voorafgaand aan de dansvoorstelling dagen we je uit om op zoek te gaan naar waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je neemt, als voorbereiding op de hoofdvoorstelling, actief deel aan een aantal korte presentaties in de foyers.

HeartBeat vindt plaats tijdens de Landelijke Kindermuziekweek.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info