Opera op de Parade, Opera concert voor kids en Opera Sing Along

Opera 3-daagse 's-Hertogenbosch

Opera Zuid | Enrico Delamboye | Per Otto Johansson | en vele artiesten
25 jun
-
27 jun
 • di 25 jun
  20:00
  Opera op de Parade
  Parade Den Bosch, Den Bosch
  Parade Den Bosch
  Geweest
 • wo 26 jun
  16:00
  Opera concert voor kids
  Parade Den Bosch, Den Bosch
  Parade Den Bosch
  Geweest
 • do 27 jun
  20:00
  Opera Sing Along
  Parade Den Bosch, Den Bosch
  Parade Den Bosch
  Geweest
 • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Bekijk hier het hele nieuwsbericht met alle informatie.
Of bekijk hier de site van de opera 3 daagse.

In verband met de voorspelde warmte zal de Parade pas om 18.00 uur worden vrijgegeven voor publiek, zodat u overdag lekker de schaduw op kunt zoeken. Ook zullen er extra waterpunten komen op de Parade. We raden u daarom aan om een grote waterfles mee te nemen, om overdag al voldoende te drinken en een petje mee te nemen. In tegenstelling tot eerdere informatie zijn parasols niet gewenst. Bij calamiteiten kunnen deze een obstakel vormen. De genomen maatregelen zijn tot stand gekomen in overleg tussen onze veiligheidscoördinator en de voor veiligheid verantwoordelijken bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Wij hopen dan ook op ieders begrip en kijken uit naar een prachtige editie van Opera op de Parade!

Opera op de Parade wordt een meerdaags operafestival! Opera op de Parade is dit jaar op dinsdag 25 juni vanaf 20.00 uur en hét gratis toegankelijke en laagdrempelige openluchtevenement aan de voet van de Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch. Sinds 2007 brengt Opera op de Parade jaarlijks duizenden bezoekers naar de Parade die de smaak van opera en klassieke muziek op een informele manier willen proeven. Vanwege het succes van Opera op de Parade hebben philharmonie zuidnederland, Theater aan de Parade en gemeente ’s-Hertogenbosch het initiatief genomen dit unieke Bossche evenement in 2019 uit te breiden tot een meerdaags operafestival dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 juni op de Parade én in de binnenstad.

Vorig jaar is het evenement al uitgebreid met een zeer succesvolle Opera Sing Along die vele duizenden enthousiaste bezoekers trok en op landelijke televisie werd uitgezonden. Vandaar dat er ook dit jaar wederom een Opera Sing Along is op donderdag 27 juni vanaf 20.00 uur (inzingen!) en het concert begint om 20.30 uur. 

Tussen deze twee evenementen is een Opera concert voor kids geprogrammeerd op woensdag 26 juni om 16.00 uur met Hakim Traïdïa. 
 

Alle evenementen vinden plaats op De Parade in 's-Hertogenbosch en de toegang is voor alle 3 de evenementen helemaal gratis!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info