vr 4 sep 20:30

Identify

Dirigent Karel Deseure | Slagwerk Dominique Vleeshouwers
4 sep
20:30
  • 4 sep
    20:30
    Muziekcentrale Adams, Ittervoort
    Muziekcentrale Adams
    Niet verkoopbaar
  • Prijs in Eindhoven is exclusief € 2 servicekosten per ticket (indien u een serie bestelt, vervallen de servicekosten)

Dirigent Karel Deseure
Slagwerk Dominique Vleeshouwers
Scenografie Claudia Hansen
Illustraties Scherry Shi

Jubileumconcert 50 jaar Adams Musical Instruments
Groot talent, altijd nieuwsgierig naar vernieuwing, wereldspelers en subliem vakmanschap. Dat hebben muziekinstrumentenfabriek Adams en slagwerker Dominique Vleeshouwer gemeen. Adams bestaat 50 jaar en Dominique Vleeshouwers komt er al van jongs af aan over de vloer. In 2014 won hij de het TROMP International Percussion Competition en begin 2020 ontving hij de meest prestigieuze muziekprijs van ons land, de Nederlandse Muziekprijs.

Speciaal voor Adams en samen met philharmonie zuidnederland vertelt Dominique over de ontwikkeling van een identiteit. ‘The curves of a straight line’ nodigt de luisteraar uit tot een innerlijke ontdekkingsreis met werken van componisten als Mozart en Haydn, en moderne giganten waaronder Ives en Eötvös. Een poëtisch concert over de route van het leven.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info