zo 20 dec 00:00
Blake

Limburgse Kerst

Dirigent Martijn Dendievel | Verteller Jochum ten Haaf | Toneelgroep Maastricht | Zang Sverre Delamboye | Regie Michel Sluysmans
20 dec
00:00

Dirigent Martijn Dendievel
Verteller Jochum ten Haaf
In samenwerking met Toneelgroep Maastricht
Zang Sverre Delamboye
Regie Michel Sluysmans

Blake De Sneeuwman 

De exacte tijd van uitzending op L1 is nog niet bekend. 

De Sneeuwman, wegens groot succes herhaald!

Was het echt, of was het een droom? Nee, het moet wel echt gebeurd zijn, want de sjaal die hij van de Kerstman kreeg is er die ochtend nog! Het verhaal van een jongetje dat met een sneeuwpop door de nacht naar de Kerstman vliegt en de prachtige muziek van de Oscar winnende animatiefilm The Snowman. Met verteller Jochum ten Haaf van Toneelgroep Maastricht en philharmonie zuidnederland. Dit concert is het mooiste kerstcadeau voor het hele gezin dat je je maar kan wensen. Geniet vanuit je huiskamer van de prachtige vertelling gebaseerd op het kinderboek van Raymond Briggs en zing vervolgens mee met de heerlijkste kerstliedjes in een hartverwarmende Christmas-Sing-Along. Haal de kerst in huis met philharmonie zuidnederland!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info