za 19 dec - zo 20 dec
Blake

Limburgse Kerst & Bossche Kerst 5+

Dirigent Martijn Dendievel | Verteller Jochum ten Haaf | Toneelgroep Maastricht | Zang Sverre Delamboye en Limburgse Koorschool Cantarella | Regie Michel Sluysmans
19 dec
-
20 dec

Dirigent Martijn Dendievel
Verteller Jochum ten Haaf
In samenwerking met Toneelgroep Maastricht
Zang Sverre Delamboye
Koor Limburgse Koorschool Cantarella
Regie Michel Sluysmans

Blake De Sneeuwman 

De Sneeuwman, wegens groot succes herhaald!
Was het echt, of was het een droom? Nee, het moet wel echt gebeurd zijn, want de sjaal die hij van de Kerstman kreeg is er die ochtend nog! Het verhaal van een jongetje dat met een sneeuwpop door de nacht naar de Kerstman vliegt en de prachtige muziek van de Oscar winnende animatiefilm The Snowman. Met verteller Jochum ten Haaf van Toneelgroep Maastricht en een groot symfonieorkest. Dit concert is het mooiste kerstcadeau voor het hele gezin dat je je maar kan wensen. Geniet voor de pauze van de prachtige vertelling gebaseerd op het kinderboek van Raymond Briggs en zing vervolgens mee met de heerlijkste kerstliedjes in een hartverwarmende Christmas-Sing-Along.

Op zondag 20 december vindt om 13.30u een voorprogramma plaats in O.L.V. Basiliek Sterre der Zee.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info