zo 8 mei - 16:00 tot en met zo 26 jun - 16:00

Dirigent Enrico Delamboye
Muziekcompositie Ad van Dijk
Muzikale leiding musical Rob Mennen

zo 8 mei
tot en met
zo 26 jun
16:00 tot en met 16:00
 • zo 8 mei
  tot en met
  zo 26 jun
  16:00 tot en met 16:00
  MECC Maastricht, Maastricht
  MECC
  Geweest

De ziel van de Zuiderling komt tot leven


Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren in mei 2022 de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in het MECC Maastricht. De legendarische televisieserie komt dit voorjaar tot leven in een speciaal gebouwd pop-up theater. Een grootschalige musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt!

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

Belangrijk: Uw bezoek aan Dagboek van een Herdershond is te allen tijde veilig. Wij houden ons – indien dit nog van toepassing is in het voorjaar – aan de Coronaregels van het RIVM en de overheid. Moet een voorstelling toch onverhoopt worden geannuleerd? Dan kunt u kosteloos omboeken of u krijgt uw aankoopbedrag volledig terug. U kunt dus met een gerust hart kaarten bestellen.

Alles wat je wilt weten over dit concert

Kom alvast in de stemming