HenkvanEsch

Parade Den Bosch, Den Bosch
    toegang gratis

A Midsummer Night's Dream

Tussen schemering en dageraad verandert het koninkrijk van Elfenkoning Oberon in een speelgrond voor liefde. Met een druppel toversap beïnvloedt Oberon het liefdesleven van zijn onderdanen en echtgenote Tytania. Verliefdheid, ontrouw, extase, verdriet en verzoening vullen de nacht.

Benjamin Britten schreef de magische opera A Midsummer Night’s Dream, naar de romantische komedie van Shakespeare. Het legt onze diepste verlangens en angsten bloot. Regisseur Ola Mafaalani ontdekt de sensualiteit in deze partituur en gooit alle remmen los. Het theater van Mafaalani is een traktatie voor de vijf zintuigen. Niet alleen de ogen en oren zullen in deze voorstelling getrakteerd worden, maar ook het gevoel, de reuk en de smaak. Samen met een topcast van voornamelijk Nederlandse en Britse solisten, gaan Mafaalani en gelauwerd dirigent Karel Deseure een zwoele midzomernacht in, met als doel vooral het publiek te betoveren.

Kijk voor meer informatie op de site van Opera op de Parade

Opera op de Parade is een initiatief van philharmonie zuidnederland, Opera Zuid en Theater aan de Parade.

In samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch en IVC.

Wij danken onze hoofdsponsoren voor het mede mogelijk maken van deze evenementen: DELEN Private Bank, Appèl en Tilaa

Overige sponsoren: Heineken Nederland, Hoffspoor Notarissen, Hotel Central, LXA Advocaten, Ondernemersfonds Centrum ’s-Hertogenbosch, prins Bernhard cultuurfonds brabant, Regio Business Brabant, Renschdaelgroup, Stichting Leye Fonds, Stichting Nelissen-Smit Fonds, Stichting Promotie Evenementen Parade.

Alles wat je wilt weten over dit concert

Kom alvast in de stemming