Opera Dream Along 2022

Opera Zuid en philharmonie zuidnederland
Een wereldpremière
vr 24 jun - 21:30

Martijn Dendievel, dirigent
Lenneke Ruiten sopraan
Claire Barnett-Jones mezzosopraan
Anton Kuzenok tenor
Stefan Astakov bariton

vr 24 jun
21:30
  • vr 24 jun
    21:30
    Parade Den Bosch, Den Bosch
    toegang gratis

Mee dromen en neuriën tijdens het eerste mee-neurieconcert in de openlucht ter wereld.

Speciaal voor deze editie ontwikkelen we de Dream Along, waarbij het publiek niet meezingt met de operasterren maar mee-droomt en mee-neuriet met de allermooiste en bekendste klassieke symfonische muziek. Naast philharmonie zuidnederland en Opera Zuid, is er een belangrijke rol weggelegd voor de solisten en laureaten van het International Vocalisten Concours.

Het programma houden we nog even geheim, maar philharmonie zuidnederland en het Internationaal Vocalisten Concours zorgen voor een fantastische avond vol bekende muziek. Ideaal voor iedereen die houdt van een zomerse avond in de buitenlucht. Droom weg met de muziek en laat je dagelijkse beslommeringen even achter je tijdens deze allereerste Dream Along!

Kijk voor meer informatie op de website van Opera op de Parade. 

Opera Dream Along is een onderdeel van Opera op de Parade en is een initiatief van philharmonie zuidnederland, Opera Zuid en Theater aan de Parade.

In samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch en IVC.

Wij danken onze hoofdsponsoren voor het mede mogelijk maken van deze evenementen: DELEN Private Bank, Appèl en Tilaa

Overige sponsoren: Heineken Nederland, Hoffspoor Notarissen, Hotel Central, LXA Advocaten, Ondernemersfonds Centrum ’s-Hertogenbosch, prins Bernhard cultuurfonds brabant, Regio Business Brabant, Renschdaelgroup, Stichting Leye Fonds, Stichting Nelissen-Smit Fonds, Stichting Promotie Evenementen Parade.

Alles wat je wilt weten over dit concert

Kom alvast in de stemming