wo 28 mrt - za 31 mrt
Bach

Matthäus-Passion

Dirigent Matthew Halls | Evangelist Tobias Hunger | e.v.a.
28 mrt
-
31 mrt

Heilzaam en balsemend. Zo hebben we de uitvoeringen van de Matthäus-Passion mogen ervaren. Een muzikaal monument van reflectie en bezinning. 

dirigent Matthew Halls
evangelist Tobias Hunger
christus Lisandro Abadie
sopraan Sarah Wegener
countertenor Christopher Ainslie
tenor Charles Daniels
bas Drew Santini
koor Studium Chorale
koor Schola Cantorum Puerorum

Bach Matthäus-Passion 

Pasen en Bachs Matthäus-Passion horen bij elkaar, zeker voor philharmonie zuidnederland. In het voorjaar van 2015 leidde de Engelse dirigent Matthew Halls philharmonie zuidnederland door een memorabele Matthäus-Passion. Meeslepend, spannend, menselijk.  Matthew Halls dirigeert wederom de Matthäus-Passion van Bach. Hij brengt een aantal vocalisten mee die garant staan voor alles wat Bachs werk zo meesterlijk maakt: levensecht menselijk drama vol herkenbare emoties.

Wilt u de digitale concertinleiding van 2017 nog eens terugzien, ga dan naar: https://www.youtube.com/watch?v=Uo8_m5TgUgU

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info