Wolfgang App

De app voor live klassieke muziek

Terwijl het orkest speelt, verteld Wolfgang wat precies op dat moment hoort. Je start de app als het concert gaat beginnen. De app verteld je wat je hoort. Wolfgang vertelt in bondige, goed getimede zinnen zodat je met een snelle blijk op je smartphone leest over de muziek. Je hebt alle tijd om naar het orkest te kijken en te luisteren. De app werkt met wifi of mobiel netwerk (zoals 3G of 4G) en gebruikt bijna geen data en batterij.

De app wijst je op instrumenten, vertelt wat ze spelen, wat het betekent of wat de componisten ermee zou kunnen bedoelen. Wolfgang vertelt van minuut tot minuut wat is in de muziek gebeurd. Met Wolfgang luister je aandachtiger naar de muziek.

De app is een perfect hulpmiddel om te weten waar het muziekstuk over gaat en wat je hoort. De app is te downloaden in de Appel- en Playstore.

concerten

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info