Eindhoven serie rondom de klassieken XL

7 concerten met 30% korting

Beleef een heel seizoen lang de ‘Rembrandts’ van de klassieke muziek
Grote meesterwerken rond de ‘Weense Klassieken’ Haydn, Mozart en Beethoven. Symfonische grandeur met de sprankelende intimiteit van kamermuziek. U heef gekozen voor de serie Rondom de Klassieken, maar u wilt graag iets meer. Trakteer uzelf dan op de upgrade naar Rondom de Klassieken XL. Met een mooie, extra korting krijgt u alle vijf concerten van Rondom de Klassieken, en daarbij twee concerten extra die u niet wilt missen. Zoals de Pastorale Symfonie van Beethoven en violiste Carolin Widmann.

Mozarts Requiem bijna uitverkocht
Mozarts Requiem is in Eindhoven bijna helemaal uitverkocht. Daarom hebben we speciaal voor u alvast een aantal alternatieven voor dit concert op een rijtje gezet. Op deze manier bieden we u alsnog een evenwichtige serie met de ‘Rembrandts’ van de klassieke muziek.

Het bestellen van de serie Rondom de Klassieken XL

Neemt u wanneer u de serie Rondom de Klassieken XL wilt boeken s.v.p. contact op met de medewerkers van het Ticketbureau van Muziekgebouw Eindhoven (040 – 244 20 20). Zij zullen u verder helpen bij het samenstellen en boeken van deze serie.

Concertadvies

Tsjaikovski’s Notenkraker – do 12 dec 20.15 uur
Wat is kerst zonder Tsjaikovski’s kerstsprookje De Notenkraker? Speciaal voor de donkere dagen selecteerde chef-dirigent Dmitri Liss de mooiste delen uit deze hartverwarmende balletmuziek. Reis op fonkelende orkestklanken naar magisch Snoepgoedland. Samen met Mendelssohns Vioolconcert is dit een kerstconcert om van te snoepen.Johannes-Passion – za 4 apr 19.00 uur

Bachs Johannes-Passion mag minder bekend zijn dan zijn grote broer de Matthäus, volgens Bachkenners is hij nog aangrijpender. Beleef het lijdensverhaal van Jezus door de ogen van die andere evangelist. Vanavond onder leiding van de Nederlandse, internationaal geroemde koordirigent Peter Dijkstra met een ijzersterke solistencast.Matthäus-Passion – za 11 apr 19.00 uur

De onbetwiste nummer één op de Hart & Ziel Lijst van Radio 4. De Matthäus-Passion is een prachtige Nederlandse traditie. Onder leiding van Stephan MacLeod die door NRC-Handelsblad geroemd wordt om zijn ‘rijpheid van ideeën’, staat uw philharmonie zuidnederland wederom garant voor een onvergetelijke uitvoering.Vrije keuze

U kunt natuurlijk altijd een ander concert kiezen dan we hierboven voor u geselecteerd hebben. Al onze abonnementsconcerten in Eindhoven komen in aanmerking als alternatief voor Mozarts Requiem.

Let op!

U moet in deze serie wel 7 concerten boeken om in aanmerking te komen voor de seriekorting van 30% korting. 

concerten

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info