Eindhoven serie matinee

5 concerten met 20% korting

Een muzikale Lazy Sunday
Zondagmiddag is misschien wel het mooiste moment om samen in alle rust van muziek te genieten. In deze Matinee serie brengen wij speciaal voor u een prachtige mix uit het repertoire. Van geliefde all-time favorites tot avontuurlijke juwelen. Zie grote dirigenten in actie, maak internationale solisten van dichtbij mee, geniet van de klankkleuren van het symfonieorkest. Bijvoorbeeld in het koninklijke Vioolconcert van Beethoven gespeeld door ‘ons’ grote viooltalent Noa Wildschut. De Moldau van Smetana, De Schotse van Mendelssohn… De serie Matinee maakt van de zondag een onvergetelijke dag.

Mozarts Requiem bijna uitverkocht
Mozarts Requiem is in Eindhoven bijna helemaal uitverkocht. Daarom hebben we speciaal voor u alvast een aantal alternatieven voor dit concert op een rijtje gezet. Op deze manier bieden we u alsnog een evenwichtige Matinee-serie zodat u optimaal kunt genieten van uw Lazy Sunday.

Het bestellen van de serie Matinee
Neemt u wanneer u de serie Matinee wilt boeken s.v.p. contact op met de medewerkers van het Ticketbureau van Muziekgebouw Eindhoven (040 – 244 20 20). Zij zullen u verder helpen bij het samenstellen en boeken van deze serie.

Concertadvies
Meesterpianisten Arthur en Lucas Jussen – zo 26 apr 14.15 uur
Een droomprogramma dat start met Debussy’s schilderachtige La Mer. Hierna gaan pianobroers Lucas en Arthur Jussen samen met philharmonie zuidnederland helemaal op in de droomwereld van de Japanse impressionist Toru Takemitsu. Tot slot brengt Dmitri Liss de Zesde Symfonie van zijn lievelingscomponist Sjostakovitsj.Vrije keuze
U kunt natuurlijk altijd een ander concert kiezen dan we hierboven voor u geselecteerd hebben. Al onze abonnementsconcerten in Eindhoven komen in aanmerking als alternatief voor Mozarts Requiem. Het concert van uw keuze hoeft niet perse op de zondagmiddag te vallen.

4 concerten in plaats van 5 – mét behoud van 20% seriekorting
Het is ook een optie om geen alternatief te kiezen voor Mozarts Requiem. Uw Matinee-serie bestaat dan uit 4 concerten in plaats van 5. U betaalt slechts voor 4 concerten – met behoud van 20% seriekorting.

concerten

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info