Sittard favoriet klassiek

2020-2021

5 concerten met 20% korting, inclusief gratis busvervoer

De all-time favorites van de klassieke muziek
Wat is er mooier dan prachtige klassiekers live meemaken in de concertzaal? Dat het welkomstapplaus stilvalt, de dirigent zijn stokje heft, het volle orkest inzet, en er een zucht van herkenning door de zaal gaat... Daarvoor komt u naar Favoriet Klassiek. De mooiste symfonieën, inspirerende dirigenten en internationale topsolisten. Wat dacht u van topvioliste Simone Lamsma in een Mozart/Beethoven programma, het feestelijke Vastelaovendconcert of de niet te missen Matthäus-Passion. Een serie om van te smullen.

  • U reist met een van onze touringcars gratis naar Theater aan het Vrijthof Maastricht voor vier van onderstaande concerten, en u wordt na afloop weer netjes teruggebracht naar Sittard. Tijdens de heenrit luistert u naar een interessante concertinleiding door onze ‘reisleider’.
  • De bus vertrekt ongeveer een uur voor aanvang van het concert vanaf de parkeerplaats bij Schouwburg De Domijnen.
  • Wij bieden u het gratis busvervoer aan bij de concerten in de serie Favoriet Klassiek met uitzondering van het Vastelaovendconcert. Dit concert vindt plaats in Schouwburg De Domijnen Sittard.
  • Dit gratis busvervoer geldt alleen voor eersterangs kaarten. U betaalt de eersterangs kaartprijs zoals deze geldt in Theater aan het Vrijthof.
  • Op alle concerten binnen de serie Favoriet Klassiek ontvangt u 20% korting.

concerten

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info