Eindhoven serie passe-partout

19 concerten met 40% korting

Voor de ultieme liefhebber
Zoveel prachtige concerten in één seizoen! Van grootse en meeslepende meesterwerken als de Auferstehung Symfonie van Mahler, tot kamermuziekachtige intimiteit in de Brandenburgse Concerten van Bach. Geniet van al die topsolisten uit binnen- en buitenland, de internationale gastdirigenten en onze eigen chef-dirigent Dmitri Liss. U kunt haast niet kiezen, u wilt eigenlijk alles wel meemaken? Kies dan voor de serie Passe-partout. Met een zeer aantrekkelijke korting bent u verzekerd van een rijk gevuld concertseizoen bij uw favoriete orkest.

Mozarts Requiem bijna uitverkocht
Mozarts Requiem is in Eindhoven bijna helemaal uitverkocht. Daarom hebben we speciaal voor u alvast een aantal alternatieven voor dit concert op een rijtje gezet. Op deze manier bieden we u alsnog een evenwichtige Matinee-serie zodat u optimaal kunt genieten van een rijk gevuld concertseizoen.

Het bestellen van de serie Passe-partout
Neemt u wanneer u de serie Passe-partout wilt boeken s.v.p. contact op met de medewerkers van het Ticketbureau van Muziekgebouw Eindhoven (040 – 244 20 20). Zij zullen u verder helpen bij het samenstellen en boeken van deze serie.

Concertadvies
Johannes-Passion – za 4 apr 19.00 uur
Bachs Johannes-Passion mag minder bekend zijn dan zijn grote broer de Matthäus, volgens Bachkenners is hij nog aangrijpender. Beleef het lijdensverhaal van Jezus door de ogen van die andere evangelist. Vanavond onder leiding van de Nederlandse, internationaal geroemde koordirigent Peter Dijkstra met een ijzersterke solistencast.Matthäus-Passion – za 11 apr 19.00 uur

De onbetwiste nummer één op de Hart & Ziel Lijst van Radio 4. De Matthäus-Passion is een prachtige Nederlandse traditie. Onder leiding van Stephan MacLeod die door NRC-Handelsblad geroemd wordt om zijn ‘rijpheid van ideeën’, staat uw philharmonie zuidnederland wederom garant voor een onvergetelijke uitvoering.18 concerten in plaats van 19 – mét behoud van 40% seriekorting

Het is ook een optie om geen alternatief te kiezen voor Mozarts Requiem. Uw Passe-partout bestaat dan uit 18 concerten in plaats van 19. U betaalt slechts voor 18 concerten – met behoud van 40% seriekorting.

concerten

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info