Livestreams concerten philharmonie zuidnederland

Click here for English

Concert in Huis

Geniet thuis van klassiek met Livestream Concerten

Binnen de aangescherpte maatregelen mogen professionele gezelschappen hun projecten zonder publiek voortzetten. Dat betekent dat wij doorgaan met onze Livestream Concerten! Uiteraard staat de veiligheid van onze musici en staf voorop. In samenwerking met classicnl introduceren we Concert in Huis: zo kun je thuis óf waar je wilt een echte concert ervaring creëren. 

Concert in Huis

Concert in Huis is het nieuwe livestream platform van classicnl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest. Vanwege de coronasituatie zijn er veel beperkende maatregelen voor het publiek om te kunnen genieten van live concerten, terwijl die behoefte er juist wel is. Speciaal daarvoor is het platform Concert in Huis ontwikkeld, zodat je ook in de huiskamer kunt genieten van concerten van Nederlandse toporkesten. Een presentator neemt je mee door de livestream en vertelt je meer over het programma.

We hebben niet alleen genoten van het prachtige concert maar we waren ook onder de indruk waren van de professionele streaming. Wat een verrassend en goed alternatief. Bezoeker livestream

Koop een virtueel ticket!

We vragen een kleine vergoeding voor de Livestream Concerten, waarbij je zelf het bedrag kunt aangeven: €5 / €10 / € 15.

Klik hier voor meer informatie en koop een ticket.

Vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op! 

Applaus voor jou! 

Kijk jij ook uit naar dat gevoel van saamhorigheid tijdens en na onze concerten? Wij wel! Maar we zijn enorm dankbaar dat jullie er voor ons zijn! Dus daarom applaudisseren we voor jullie en jullie voor ons. Draai je volumeknop maar open want: you make me #philgood! 

You make me philgood