Livestream Concerten

Click here for English

Concert in Huis

Geniet thuis van klassiek met Livestream Concerten

Ondanks de nieuwe Corona maatregelen toch een symfonisch concert bezoeken? De philharmonie zuidnederland is nu online te horen én zien! In samenwerking met classicnl introduceren we Concert in Huis: met Livestream Concerten. Zo kun je thuis óf waar je wilt een echte concert ervaring creëren. 

Concert in Huis

Concert in Huis is het nieuwe livestream platform van classicnl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest. Vanwege de coronasituatie zijn er veel beperkende maatregelen voor het publiek om te kunnen genieten van live concerten, terwijl die behoefte er juist wel is. Speciaal daarvoor is het platform Concert in Huis ontwikkeld, zodat je ook in de huiskamer kunt genieten van concerten van Nederlandse toporkesten. Een presentator neemt je mee door de livestream en vertelt je meer over het programma.

We hebben niet alleen genoten van het prachtige concert maar we waren ook onder de indruk waren van de professionele streaming. Wat een verrassend en goed alternatief. Bezoeker livestream


Koop een virtueel ticket!

We vragen een kleine vergoeding voor de Livestream Concerten, waarbij je zelf het bedrag kunt aangeven: €5 / €10 / € 15.

Klik hier voor meer informatie en koop een ticket.

Vragen? Neem contact met ons op! 

concerten

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info