Venlo serie meesterwerken

Met gratis busvervoer naar Muziekgebouw Eindhoven
De philharmonie zuidnederland is er voor iedereen in Zuid-Nederland en wij willen graag iedereen laten meegenieten van onze prachtige concerten vol heerlijke meesterwerken gespeeld in een grote concertzaal. Daarom organiseren wij gratis busvervoer naar een aantal topconcerten in Muziekgebouw Eindhoven. Geniet bijvoorbeeld van meestercellist Nicolas Altstaedt. Of snuif de geur van de lente op in Beethovens Pastorale. Om dit mee te maken, bieden wij u graag, als aanvulling op de concerten in Venlo, een bijzondere service:

- U reist met een van onze touringcars gratis naar Muziekgebouw Eindhoven voor de twee onderstaande concerten, en u wordt na afloop weer netjes teruggebracht naar Venlo. Tijdens de heenrit luistert u naar een interessante concertinleiding door onze ‘reisleider’.
- De bus vertrekt anderhalf uur voor aanvang van het concert vanaf de Industriestraat in Venlo (tegenover Océ)
- Dit gratis busvervoer geldt alleen voor eersterangs kaarten. U betaalt de eersterangs kaartprijs zoals deze geldt in Muziekgebouw Eindhoven.
- U ontvangt op de kaartprijs dezelfde korting als op uw serie-abonnement of keuze-abonnement in Venlo.
- U kunt deze concerten met gratis busvervoer bestellen als uitbreiding op uw serie-abonnementen of binnen een keuze-abonnement in Venlo.
- Op het bestelformulier kunt u uw keuze voor de busvervoerconcerten aangeven.
 

 

 

concerten

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info