Sittard serie favoriet klassiek met busvervoer

De philharmonie zuidnederland is er voor iedereen in Zuid-Nederland en wil ook iedereen laten meegenieten van die favoriete klassieke muziek. Daarom biedt het orkest gratis busvervoer naar een aantal topconcerten in het Maastrichtse Theater aan het Vrijthof. Hannes Minnaar horen in een geweldige concertzaal? Liza Ferschtman van dichtbij meemaken? De philharmonie zuidnederland komt u halen. Gratis. En voor een uniek Kerstconcert en het nu al fameuze 6x11e Vastelaovendconcert komt het orkest graag zelf naar Sittard.

Gratis busvervoer naar Theater aan het Vrijthof Maastricht vanuit Sittard
1 — U gaat met gratis busvervoer naar Theater aan het Vrijthof en wordt weer netjes terug gebracht naar Sittard. Op de bus is een ‘reisleider’ aanwezig die een concertinleiding verzorgt. 2 — De bus vertrekt een uur voor het concert vanaf de parkeerplaats bij Schouwburg De Domijnen.
3 — Wij bieden u het gratis busvervoer aan bij alle concerten in de serie Favoriet Klassiek met uitzondering van het Vastelaovendconcert en Limburgse Kerst. Deze concerten vinden plaats in Schouwburg De Domijnen Sittard.
4 — Dit gratis busvervoer geldt alleen voor eersterangs kaarten. U betaalt de eersterangs kaartprijs zoals deze geldt in Theater aan het Vrijthof.
5 — Op alle concerten binnen de serie Favoriet Klassiek ontvangt u 20% korting.

concerten in deze serie