De Lange Tafel

Een ontmoetingsplek bij philharmonie zuidnederland

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig na te praten.

Wat houdt De Lange Tafel in?

  • Bij concerten van philharmonie zuidnederland in Eindhoven staat er een Lange Tafel in de foyer van het Muziekgebouw.
  • Vanaf één uur voor aanvang van het concert is er een gastvrouw/heer aanwezig aan De Lange Tafel.
  • Iedereen kan vrijblijvend aan De Lange Tafel aansluiten.
  • Voor aanvang van het concert kunt u aan De Lange Tafel kennismaken met andere concertbezoekers. In de pauze en/of na afloop kunt u gezellig napraten: wat vond u van het concert? Neem uw drankje mee!

Over het ontstaan van De Lange Tafel
Fluitiste Alice Poulussen van philharmonie zuidnederland nam het initiatief om een mogelijkheid te creëren om bezoekers met elkaar in contact te brengen. Samen met studenten van Breda University heeft ze onderzocht op welke manier dit zou kunnen. Aan de hand van de resultaten, en in samenwerking met Parktheater Eindhoven waar een soortgelijk idee bestond, is het concept van een fysieke ontmoetingsplek gecreëerd. Muziekgebouw Eindhoven is de eerste concertlocatie van philharmonie zuidnederland waar we gebruikmaken van De Lange Tafel.

Meer weten?
Wilt u meer weten over De Lange Tafel of vindt u het fijn om u van tevoren aan te melden? Stuur een email aan marketing@philharmoniezuidnederland.nl.

Srcoll naar beneden voor een overzicht van concerten in seizoen 2019-2020, waarbij De Lange Tafel in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt:

concerten

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info